Skip to main content
Cover Ondernemers januari 2020
Nieuws

Ondernemers januari 2020: Boost je onderneming!

Begin dit jaar is het nieuwe Ondernemersmagazine opnieuw in de bus gevallen. Deze maand staat het magazine in teken van onze projecten, events, opleidingen, lerende netwerken en communities. Boost je onderneming met behulp van ons uitgebreide opleidingsaanbod en profiteer bovendien nog van de vroegboekkorting.

Esmeralda Peleman
Nieuws

Eerste genomineerde voor Prijs Ondernemen bekend

Peleman Industries, uit Puurs-Sint-Amands, is het eerste bedrijf dat is genomineerd voor de Prijs Ondernemen 2019 van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen. Ze zullen de Voka Lokaal-afdeling Klein-Brabant/Vaartland vertegenwoordigen.

Prijs Ondernemen 19
Nieuws

Wint jouw bedrijf de Prijs Ondernemen 2019?

Voor de Prijs Ondernemen van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen zetten we dit jaar het concept op z'n kop. We gaan 9 winnaars - in hun eigen bedrijf - compleet verrassen. De zaakvoerders weten van niets.

voorjaarshappening voka kempen zuid
Nieuws

Fotoverslag Voorjaarshappening LON Voka Kempen Zuid

Op 21 februari verzamelden iets meer dan 250 collega-ondernemers voor de Voorjaarshappening van Lokaal Ondernemersnetwerk Voka Kempen Zuid, één van de negen Lokale Ondernemersnetwerken van Voka - KvK Mechelen-Kempen.

newyear@voka 2019 neteland
Nieuws

Lokaal Ondernemersnetwerk Neteland zet het nieuwe jaar in

Afgelopen donderdag 24 januari organiseerde LON Neteland, één van de 9 lokale ondernemersnetwerken van Voka - KvK Mechelen-Kempen, haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Aanwezigen uit de regio's Berlaar, Duffel, Lier en Nijlen klonken samen op het nieuwe jaar.

nieuwjaarsreceptie lon kempen west
Nieuws

Fotoverslag nieuwjaarsreceptie LON Voka Kempen West (10/10/2019)

Afgelopen donderdag organiseerde Voka Kempen West, één van de 9 Lokale Ondernemersnetwerken van Voka - KvK Mechelen-Kempen, haar nieuwjaarsreceptie. Het was voor de aanwezigen hét moment om te sleutelen aan hun relaties met collega-ondernemers en plannen te maken voor het nieuwe jaar.

Belorta bedrijfsbezoek
Nieuws

LON Klein-Brabant/Vaartland op bezoek bij BelOrta

Op 6 juni trok LON Klein-Brabant/Vaartland naar BelOrta in Sint-Katelijne-Waver voor een exclusieve rondleiding. BelOrta is de grootste coöperatieve groente- en fruitveiling van België én Europees marktleider.

Bedrijfsbezoek Hendrickx en Zonen
Nieuws

LON Zuid en Zuiderkempen bezoeken Hendrickx en Zonen

Op vrijdag 1 juni organiseerden Lokale Ondernemersnetwerken Kempen Zuid en Zuiderkempen, van Voka – KvK Mechelen-Kempen, een unieke rondleiding in de magazijnen van familiebedrijf Hendrickx en Zonen in Hulshout.

Frederick Jonckheere (LON-voorzitter Kempen West) met Jo Van Ende (zaakvoerder Van Ende & Roxy)
Nieuws

Van Ende & Roxy wint LON-award Kempen West

De industriële wasserij Van Ende & Roxy uit Herentals mag zich uitroepen tot de winnaar van de LON-award Voka Kempen West. Het familiebedrijf legt de nadruk op innoveren en duurzaam ondernemen en daarmee scoren ze bij de jury.