Skip to main content
Advipro wint
Nieuws

Advipro haalt Voka Lokaal-award Midden Kempen binnen

Advipro uit Lille heeft zonet de Voka Lokaal-award Midden Kempen ontvangen. Dat laat Voka Mechelen-Kempen weten. Advipro adviseert producenten als Pfizer en Janssen Pharmaceutica bij het ontwerpen, plaatsen en keuren van nieuwe productielijnen. "Onze missie is kwaliteit leveren.

VanRoey
Nieuws

Wie pakt laatste nominatie voor Voka Prijs Ondernemen 2021?

Vandaag heeft Voka Mechelen-Kempen de negende en laatste kanshebber bekendgemaakt voor de Voka Prijs Ondernemen 2021. De laatste nominatie gaat naar bouwbedrijf groep Van Roey uit Rijkevorsel. Van het bestuur van Voka Lokaal Kempen Noord krijgen ze de award voor hun regio. Ze maken hierdoor ook kans op de Voka Prijs Ondernemen. Op 30 september kennen we de winnaar.

DirkMarisPO
Nieuws

Tuinbouwbedrijf Dirk Maris strijdt mee voor Voka Prijs Ondernemen 2021

Tuinbouwbedrijf Dirk Maris uit Arendonk is in de running voor de Voka Prijs Ondernemen 2021. Dat meldt Voka Mechelen-Kempen. In totaal mikken negen bedrijven op de grote ondernemersprijs. Op 30 september kennen we de winnaar. "Dit raakt ons enorm", klinkt het bij het familiebedrijf.

netropolix
Nieuws

Netropolix pakt award en gaat nu vol voor Voka Prijs Ondernemen 2021

IT-bedrijf Netropolix in Geel mag zich klaarmaken voor de strijd om de Prijs Ondernemen 2021 van Voka Mechelen-Kempen. Ze zijn genomineerd voor de regio Kempen Zuid. "In het leven van een ondernemer zijn er niet veel momenten dat je zo'n prijs kan winnen.