Skip to main content
Tim huybrechts, Zaakvoerder van Puzzlup
Antwerpen-Waasland
Ledenverhaal

‘Als digital native kan ik traditionele merken domineren’

Losse puzzelstukjes geduldig bij elkaar leggen kan ook figuurlijk gesproken tot mooie resultaten leiden, zo bewijst Tim Huybrechts van Puzzlup. Met zijn handige puzzelmatten die fervente puzzelaars het leven makkelijker maken, doet hij zelfs internationaal gouden zaken.

“Als starter moet je sowieso Voka Bryo doen”
Mechelen-Kempen
Nieuws

“Als starter moet je sowieso Voka Bryo doen”

Na een dagje ondernemen en keihard werken overdondert Voka Bryo je niet met een hoop nieuwe businessmodellen, frameworks of een typische verkoopsopleiding. “We zijn geen avondschool of opleidingsinstituut”, legt Mathias Teuwen uit.

Voka-team begeleidt startende ondernemers bij eerste stappen in bedrijfsleven Astrid De Clerck, Evy De Bruyker, Hannes Careel en Aline Geldhof.
West-Vlaanderen
Nieuws

Voka-team begeleidt startende ondernemers bij eerste stappen in bedrijfsleven

“Start met je why” Het team Jong Ondernemen van Voka West-Vlaanderen begeleidt jonge, startende ondernemers bij elke levensfase van hun bedrijf. Wie even met begeleiders Astrid De Clerck, Evy De Bruyker, Aline Geldhof en Hannes Careel praat, merkt meteen dat ze dat met hart en ziel doen.

Bryo klankbord voor jonge ondernemers
Oost-Vlaanderen
Nieuws

Wil jij jouw ervaringen en expertise delen met starters?

Word klankbord voor Bryo, de grootste starterscommunity van Vlaanderen! Wil je een stukje van je tijd, talent en ervaring met de ondernemers van morgen delen? Heb je zin om start-ups te helpen met de realisatie van hun dromen?

Rondags Consulting
Limburg
Nieuws

Ik had het idee dat ik het zonder mijn baas beter kon.

​​​​​​​Door in contact te komen met andere ondernemingen is het makkelijker om klanten te vinden. Het voordeel van Bryo is dat je leert en inzichten krijgt over het ondernemerschap terwijl je netwerkt. Het helpt mij om nieuwe kansen te grijpen, te groeien als persoon en om nieuwe mensen te leren kennen

Mental bv -  Simon Desmet
Limburg
Nieuws

Dé branding agency met grote ambities en knowhow die veel meer omvat dan “coole designs & witty taglines.

In het Bryo traject krijg je de kans om bij te leren en om gelijkgezinde ondernemers te ontmoeten. Als starter in het belangrijk dat je een community opbouwt. Deze community rijken ze je  aan binnen Bryo, daarnaast zijn de opleidingen zeker en vast relevent. Consider it done!

Bryo StartUp
West-Vlaanderen
Nieuws

Wil jij jouw ervaringen delen met starters?

Word klankbord voor Bryo, de grootste starterscommunity van Vlaanderen Wil je een stukje van je tijd, talent en ervaring met de ondernemers van morgen delen? Heb je zin om start-ups te helpen met de realisatie van hun dromen?

Wouter Verheyen, zaakvoerder V-Render
Limburg
Nieuws

Bryo-lid in de kijker: "Wouter Verheyen, zaakvoerder V-Render”

Wouter werkte vroeger als calculator en rechterhand van een dakwerkersfirma en gevelbekleding. Om de oppervlakte snel uit te tellen, tekende  hij zijn daken in Sketchup uit. Toen er nadien de vraag kwam om een poolhouse of een houten gevelbekleding met latjes uit te tekenen werd de drang en ambitie om meer en beter te tekenen enkel groter. Op dat moment had ik de “kriebels” gekregen om mij hier verder in te verdiepen. 

Bryo-lid in de kijker: “Preventor, uw mentor in preventie”
Limburg
Nieuws

Bryo-lid in de kijker: “Preventor, uw mentor in preventie”

In 2019 richtte Bart Slechten samen met een medevennoot Preventor op. Vandaag stuurt de voormalige ontwikkelaar van medische apparatuur het bedrijf aan dat de regio Limburg en Kempen voor zijn rekening meent  binnen de samenwerking met het Antwerpse Prevom. Het strategische plan en de flexibele werking zorgen er ondertussen voor dat de groep richting de 20 werknemers gaat in Vlaanderen. Hun doel is om de werkgever te ontzorgen van alles wat te maken heeft met welzijn op het werk. Hun maatwerk zorgt ervoor dat iedere werkgever de opgelegde verplichtingen kan nakomen om aan preventie rond veiligheid en welbevinden op fysiek en metaal vlak te voldoen.