Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

wk
Netwerking

Exclusief netwerkevent op WK wielrennen in Huldenberg

Schreeuw samen met collega-ondernemers Wout Van Aert, Jasper Stuyven of Greg Van Avermaet naar de wereldtitel tijdens het WK wielrennen op zondag 26 september. Je krijgt de mogelijkheid om van op de eerste rij dit unieke event te volgen, terwijl je voluit in de watten wordt gelegd met een luxe VIP-arrangement.

Plato Experten HR Algemeen
Project

Plato Experten - Hr Algemeen

Dit traject richt zich tot beginnende of junior hr-professionals die op zoek zijn naar kennis, best practices en handige tips & tricks om zo hun personeelsbeleid verder te verfijnen en hedendaagse uitdagingen het hoofd te bieden.

De ideale financieringsmix voor ambitieuze groeibedrijven
Opleiding - Online

De ideale financieringsmix voor ambitieuze groeibedrijven

Een onderneming runnen vergt een duidelijke visie en flinke portie gedrevenheid. Maar om je bedrijf verder te doen groeien, is er meer nodig: zonder financiële middelen sta je immers nergens. Welke financieringsopties bestaan er precies? En welke financiering past nu net het beste bij jouw ambitieus groeibedrijf? Je komt er alles over te weten tijdens deze online infosessie op 27 september 2021!

Verbindend communiceren
Opleiding

Vervolgdag Verbindend communiceren

Ga aan de slag met je eigen uitdagingen om zo effectiever te communiceren met medewerkers, leidinggevenden en klanten. In deze vervolgopleiding krijg je handvatten aangereikt om deze met succes en zelfvertrouwen om te zetten in de praktijk.

Workshop: Spreken voor publiek
Opleiding - Online

Workshop: Spreken voor publiek

Breekt het angstzweet je al uit bij de gedachte een groep te moeten toespreken? Weet je niet goed waarop te letten? Spreken voor publiek is nochtans dé manier om kennis en inzichten te delen en mensen enthousiast te maken, te overtuigen en te informeren. Door te werken aan je spreek- en presentatievaardigheden groei je als persoon en krijgt je carrière gegarandeerd een boost! Want wie het woord neemt tijdens een vergadering, zichzelf vol vertrouwen en authentiek voorstelt op een netwerkevent, of optreedt als spreker, wordt gezien en gehoord.

ING
SD  Worx