Skip to main content

Activiteiten

Management & organisatie
  • Afgelopen
Opleiding

Budgettering en cashplanning

Workshop: Alles wat je over proactief financieel management moet weten om vervelende verrassingen in je budget en je cash te vermijden.

Telefonisch debiteurenbeheer
  • Afgelopen
Opleiding

Telefonisch debiteurenbeheer

Workshop: Tips voor een efficiënt telefonisch incasso met nadruk op onderhandelen, effectieve communicatie en het doorprikken van smoezen.

Persoonlijke vaardigheden
  • Afgelopen
  • Volzet
Opleiding

Timemanagement

Workshop: Zelfmanagement als key-to-succes in een beter tijdsbeheer

OU
  • Afgelopen
Opleiding

Sales

Alles staat of valt met goede verkoopsresultaten. Krijg een beter inzicht in de elementen van jouw salesorganisatie en neem met vertrouwen strategische beslissingen.

Computervaardigheden
  • Volzet
Opleiding

Excel: Het maken van dashboards

Workshop: Een Excel dashboard is dé oplossing. Het is één van de meest krachtige manieren om te rapporteren en gegevens op een efficiënte, overzichtelijke en flexibele manier te visualiseren.

Sales, marketing & communicatie
  • Volzet
Opleiding

Video maken met je smartphone

Wist je al dat er een hele filmcrew in je achterzak steekt? Leer zelf professionele video's maken met je smartphone! Zonder grote budgetten, montage-units en ingewikkelde camera's kun j

innovatie
Opleiding

Single-use plastics

De Europese Unie heeft zopas nieuwe richtlijnen uitgevaardigd tot de vermindering van de effecten van kunststofproducten op het milieu. Deze richtlijnen richten zich vooral op de zogenaamde 

inn
Opleiding

LAB: Big data in de praktijk

Hoe haal ik waarde uit (big) data en verbeter ik mijn bedrijfsbeslissingen (marketing, logistiek, risicobeheer, personeelsbeheer…) met een data-gedreven aanpak en data science?

Computervaardigheden
Opleiding

Power BI

Workshop: Je leert op een snelle en visuele manier waardevolle data, die soms moeilijk te vatten zijn, gemakkelijker te begrijpen om jouw dagelijkse business mee af te stemmen.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo