Skip to main content

Activiteiten

Online - social media
  • Online
Opleiding

Sales via LinkedIn

Maak van LinkedIn je bondgenoot! Ontdek tijdens de onlineworkshop op 22 september 2020 hoe je je sales boost via dit platform.

Real Leaders
Opleiding

Real Leaders 2020

Met een uniek en op maat gemaakt leiderschapsprogramma - REAL LEADERS 2020 - wil Voka - Kamer van Koophandel Limburg bijdragen tot de ontwikkeling van Limburgse bedrijfsleiders tot authentieke en

marketing sales
Opleiding

Growth marketing

De klassieke manieren van marketing volstaan niet meer. Stilstaan is achteruitgaan. Maar naar waar kunnen we evolueren? Wat zijn nieuwe manieren om met marketing om te gaan?

OU
Opleiding

Leiderschap

Als Eigenaar-Ondernemer die mee aan het stuur staat van de onderneming is het ook belangrijk om stil te staan bij leiderschapstechnieken.

ou
Opleiding

Financiën

Een goede systematische en proactieve bedrijfsrapportering is voor elk bedrijf cruciaal om te groeien. In de cluster financiën dagen we je uit om zelf met je cijfers aan de slag te gaan.

computerskills
Opleiding

Excel voor gevorderden

Wil je alles weten over de handigste functies, formulieren en gevorderde opmaak van Excel? Scherp dan je skills aan tijdens de workshop 'Excel voor gevorderden' op 29 septembe

Computervaardigheden
Opleiding

Excel-dashboards

Wil je gegevens en rapporten op een efficiënte, overzichtelijke en flexibele manier visualiseren? Dan is een Excel-dashboard dé oplossing voor jou!

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo