Skip to main content

Activiteiten

Voka verplaatst alle geplande events en opleidingen

 

De geplande activiteiten worden verplaatst naar een tijdstip na 19 april. Daarmee volgen we de richtlijnen van de overheid en zetten we de gezondheid van onze leden en medewerkers op de eerste plaats.

 

Tegelijk zullen we onze dienstverlening versterken om ondernemingen zoveel mogelijk te ondersteunen en adviseren tijdens deze crisis. Voka blijft zijn leden uitgebreid informeren over de laatste stand van zaken betreffende nieuwe steunmaatregelen.

Voor de laatste updates: check www.voka.be/coronavirus-faq

computeropleidingen
Opleiding

Power BI

Je leert op een snelle en visuele manier waardevolle data, die soms moeilijk te vatten zijn, gemakkelijker te begrijpen om jouw dagelijkse business mee af te stemmen.

inn
Opleiding

Service design

‘Service Design’ biedt je de tools en technieken die je helpen bij het maken van een dienstverlening waarover klanten willen spreken.

Persoonlijke skills
Opleiding

Presenteren vanuit jouw kracht

Hoe kan je jouw boodschap helder overbrengen? Wat moet je doen om jouw publiek te enthousiasmeren en tot actie aan te zetten? Kom het te weten tijdens onze workshop op 28 april 2020.

Persoonlijke skills
Opleiding

Probleemoplossend denken

Stop met brandjes blussen, start met probleemoplossend denken. En dat tijdens onze workshop op 28 april 2020. Ga in 7 korte en krachtige stappen van probleem tot effectieve oplossing!

Real Leaders
Opleiding

Real Leaders 2020 - infosessie

Met een uniek en op maat gemaakt leiderschapsprogramma - REAL LEADERS 2019 - wil Voka - Kamer van Koophandel Limburg mee bijdragen tot de ontwikkeling van Limburgse bedrijfsleiders tot authe

IO
Opleiding

Douanenomenclatuur

De juiste indeling van goederen in de douanenomenclatuur is belangrijk, ze bepaalt de in het spel zijnde belastingen bij invoer alsook de maatregelen bij in- en uitvoer.. 

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo