Skip to main content

Activiteiten

warehouse scouting
Opleiding

Warehouse Scouting 2021

Scouten, of vrij vertaald 'speuren naar talent'. Bijleren van vier bedrijven die toonaangevend zijn op vlak van warehousing, de interne logistiek van uw bedrijf! Vier slimme bedrijven openen hun deuren voor ons. Naast een technische uiteenzetting, krijgen we een exclusieve en interactieve rondleiding in deze ondernemingen.

Industrial scouting
Opleiding

Industrial Scouting 2021

Scouten is vrij vertaald ‘speuren naar talent’. Bijleren van 4 industriële maakbedrijven die streven naar operational excellence.

Lab: Hoe mijn bedrijf financieel managen in 5 stappen?
Opleiding

Lab: Hoe mijn bedrijf financieel managen in 5 stappen?

Bent u aangewezen op uw boekhouder om uw balans en resultatenrekening te begrijpen? Vindt u het moeilijk om beslissingen te nemen op basis van uw financiële resultaten? Voelt u zich onzeker in gesprekken met financiële partijen zoals banken en investeerders? Dan is dit Lab iets echt iets voor u!

Lab: Van teamlid naar teamleider (Franstalig)
Opleiding

Lab: Van teamlid naar teamleider (Franstalig)

U krijgt binnenkort de kans om door te groeien of u bent recent leidinggevende geworden van een team? Tijdens deze opleiding leert u de vaardigheden die u zult nodig hebben om uw nieuwe rol op te nemen.

teamlid naar teamleider
  • Volzet
Opleiding

Lab: Van teamlid naar teamleider

Iedereen is het erover eens, de stap zetten van teamlid naar teamleider is geen evidentie. Via dit Lab wordt u op een praktische en professionele manier klaargestoomd voor uw nieuwe rol als leidinggevende. 

Hr Leaders
Opleiding

Hr Leaders

Het nieuwe Leaders traject, bestaande uit 4 sessies, brengt u een combinatie van inspirerende voordrachten en interessante bedrijfsbezoeken. We reiken u graag best practices aan op het gebied van hr.

Finance Leaders
Opleiding

Finance Leaders

Het nieuwe Leaders traject, bestaande uit 4 sessies, brengt u een combinatie van inspirerende voordrachten en interessante bedrijfsbezoeken.

Lab: Softwarerobots in de praktijk
Opleiding

Lab: Softwarerobots in de praktijk

Zelf digitale werknemers of softwarerobots creëren om repetitieve handelingen uit te voeren zoals order input, facturatie en andere administratie? Dat kan met Robotic Process Automation of RPA!

Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group