Skip to main content
  • Activiteiten - Limburg

Activiteiten - Limburg

Duurzaam ondernemen - Kameracademie
Opleiding - On- en offline

Milieuactualiteiten 2022: volledige reeks

In de periode van januari tot en met december 2022 staan er opnieuw 11 gebalde infosessies op het programma, waarbij er telkens één milieuthema centraal staat. Degenen die inschrijven voor de volledige reeks voldoen dus aan de 32u verplichte bijscholing voor milieucoördinatoren.

Teaser
Opleiding

MBA Highlights 2022

Altijd al gedroomd van een MBA? Voka - Kamer van Koophandel Limburg organiseert in samenwerking met Solvay Brussels School of Economics and Management de opleidingsreeks MBA Highlights.

Duurzaam ondernemen - Kameracademie
Opleiding - Online

Milieuactualiteiten: Sloopopvolgingsplan Ford-site

Wil je helemaal up-to-date blijven met de laatste nieuwe milieuactualiteiten? Volg dan onze maandelijkse infosessies.  Tijdens deze online sessie ontdek je alles over het sloopopvolgingsplan van de oude Ford-site. Kruis alvast 27 januari 2022 aan in je agenda.

HR kameracademie
Opleiding

HR policies

Wat zijn de voor- en mogelijke nadelen bij het invoeren van HR-policies in jouw onderneming? Sta tijdens deze infosessie op 27 januari 2022 stil bij nuttige clausules en de wijze van invoering, wijziging en stopzetting van dergelijke bedrijfspolicies.

fiscaliteit kameracademie
Opleiding

Salary split

De regels, gevolgen, valkuilen en voordelen van een internationale salary split? Die ontdek je op 8 februari 2022 tijdens onze verhelderende opleiding! 

Marketing Kameracademie
Opleiding - Online

Communicatie met vormgevers

Duidelijke communicatie in vakterminologie is van belang om je ideeën duidelijk over te brengen op vormgevers. Tijdens deze webinar kom je alles te weten over het jargon van grafici en worden misverstanden voorgoed verleden tijd.

Marketing Kameracademie
Opleiding

Social Media

Sociale media zijn niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. De Belg spendeert gemiddeld 30 minuten per dag op sociale kanalen. Je kan daarom ook niet anders dan actief aanwezig te zijn met jouw organisatie. 

Leiderschap Kameracademie
Opleiding

Groeien in leiderschap

Wat is jouw rol als leider? En hoe zorg je ervoor dat je team of organisatie het beste kan presteren? Elk team is de afspiegeling van zijn leiderschap. Dankzij deze opleiding zorg jij ervoor dat je de juiste spiegel bent.

Leiderschap Kameracademie
Opleiding

Outputmanagement

Resultaten, daar draait het om! Ontdek in de workshop op 10 februari 2022 hoe je met een nieuwe manier van leidinggeven – outputmanagement – focust op die resultaten.

Sales Kameracademie
Opleiding

Binnenkijken in het hoofd van de inkoper

Wil je als verkoper, salesdirector of accountmanager je relatie met je inkoper versterken? Ontdek dan tijdens een unieke workshop op 10 februari 2022 wat hem of haar drijft.

Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo