Skip to main content

Activiteiten

hr
Opleiding

Sociaaljuridische actualiteiten: vanaf april 2021

Wil je mee zijn met de laatste wijzigingen binnen de arbeidswetgeving, sociale zekerheid of fiscaliteit? Blijf als personeelsverantwoordelijke van een grote onderneming up-to-date dankzij de&nbs

Sales & Marketing
  • Volzet
Opleiding

Video maken met je smartphone

We houden graag rekening met medische diëten, vegetarische en veganistische maaltijden en voedselallergieën. Gelieve dit hieronder aan te geven.

marketing en sales
Opleiding

Omgaan met klachten

Een klacht ombuigen tot een opportuniteit? Yes, you can! Leer het tijdens deze workshop op 22 april 2021!

beyondbor
Opleiding

Beyond Borders China

Mercurio Beyond Borders is er voor ondernemingen die reeds een exportstrategie ontwikkeld en/of geïmplementeerd hebben en die nieuwe markten willen veroveren of er hun positie lokaal willen versterken

marketing en sales
  • Online
Opleiding

Klantgericht e-mailen

Wil je met jouw e-mails doel treffen in een tsunami van digitale communicatie? Dan moet je ze zo efficiënt en klantgericht mogelijk maken.

Leiderschap
Opleiding

Slechtnieuwsgesprekken

Wil je een minder leuke boodschap op een correcte en menselijke manier brengen? Ontdek tijdens deze workshop op 27 april 2021 hoe je een slechtnieuwsgesprek in goede banen leidt. 

Leiderschap
  • Volzet
Opleiding

Van medewerker tot leidinggevende

Maak je de overstap van medewerker naar leidinggevende? Ontdek in deze workshops op 4 mei en 11 mei 2021 hoe jij deze nieuwe rol succesvol opneemt!

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo