Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten - Limburg

Activiteiten - Limburg

Wetgeving
  • Online
Opleiding

GDPR anno 2021

Ga voor een grondige update van je GDPR-kennis! Tijdens deze workshop ontdek je tal van praktische tips en leer je hoe je omspringt met de privacy van je werknemers in coronatijden. 

inspiratieontbijt
  • Volzet
Opleiding

Inspiratieontbijt: Charles Beauduin

Word tijdens het ochtendgloren op 07 juli 2021 ondergedompeld in de leefwereld van Charles Beauduin, CEO van Vandewiele en chairman bij Barco. Start de werkdag met een heerlijk ontbijt.

computeropleidingen online
Opleiding

Sneller en beter met Excel

Wil je je algemene Excel-kennis opschroeven? Heb je soms het gevoel dat het allemaal sneller en beter kan en wil je alle mogelijkheden ontdekken van deze tool?

Word op 4 weken tijd een LinkedIn expert
  • Online
Opleiding

Word een pro op LinkedIn

Maak je bedrijf zichtbaar op LinkedIn en ga voor een onuitwisbare indruk bij je klant! Na deze opleiding heeft LinkedIn geen geheimen meer voor jou.   

marketing en sales
Opleiding

LAB Sales

Wie ben jij als sales professional? Wat zijn jouw struikelblokken en hoe benader je de ideale klant? Kom het te weten tijdens deze opleiding over verkopen in tijden van verandering.  

da aca
Opleiding

Digital Academy 2021

Digitaliseren doe je stap voor stap, met een duidelijke focus op de meerwaarde voor jouw bedrijf. De Digital Academy geeft je een duidelijke structuur en helpt je met prioriteiten stellen.

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo