Skip to main content
  • Activiteiten - Limburg

Activiteiten - Limburg

Persoonlijke skills Kameracademie
Opleiding - Afgelopen

Maar ik krijg dat niet gezegd zoals jij

Storytelling klinkt soms sprookjesachtig, maar het is meer dan alleen een manier om een verhaal te vertellen. Het gaat onder meer om overtuigend communiceren. Tijdens deze opleiding leer je jouw verhaal met impact te brengen, zonder je persoonlijke stijl aan te passen.

Wetgeving Kameracademie
Opleiding - Afgelopen

GDPR anno 2021

Ga voor een grondige update van je GDPR-kennis! Tijdens deze workshop ontdek je tal van praktische tips en leer je hoe je omspringt met de privacy van je werknemers in coronatijden. 

Persoonlijke skills Kameracademie
Opleiding - Afgelopen

Doelgericht netwerken

Wil je meer rendement halen uit je netwerkkansen? Ontdek hoe je de beste resultaten boekt tijdens deze workshop 'Doelgericht netwerken' op 2 december 2021.

computerskills kameracademie
Opleiding - Volzet

Power BI

Wil je op een snelle en visuele manier waardevolle data volledig begrijpen? Krijg een duidelijke kijk op de feiten en stem je dagelijkse business erop af. Ontdek in de workshop op 7 december 2021 de meerwaarde van Power BI.

Strategie Kameracademie
Opleiding

Customer Journey Mapping

Zet jouw klanten centraal en creëer een betere customer experience met behulp van customer journey mapping. Tijdens deze workshop leer je hoe je elke klantinteractie persoonlijk en relevant maakt. Make every moment matter!

Fiscaliteit kameracademie
Opleiding

BTW-update

Ben jij nog helemaal mee met de btw-wetgeving? Of zie je door de bomen het bos niet meer? Heb je het moeilijk met de constante veranderingen?

FI
Opleiding

RPA in finance

Robotic Process Automation (RPA) als onmisbare tool om repetitieve taken in je financiële afdeling te automatiseren. Maar nee, dit betekent niet dat het hier om een werkelijke robot gaat. Maar wat is RPA dan wel?

Financiën Kameracademie
Opleiding - On- en offline

De managementvennootschap van A tot Z

Sluit ik mijn managementovereenkomst af in eigen naam of via een managementvennootschap en hoe zit het met de fiscale behandeling van mijn managementvergoeding? Kom erachter tijdens deze workshop op 16 december 2021!

Duurzaam ondernemen - Kameracademie
Opleiding - Online

Milieuactualiteiten: Sloopopvolgingsplan Ford-site

Wil je helemaal up-to-date blijven met de laatste nieuwe milieuactualiteiten? Volg dan onze maandelijkse infosessies.  Tijdens deze online sessie ontdek je alles over het sloopopvolgingsplan van de oude Ford-site. Kruis alvast 16 december 2021 aan in je agenda.

Strategie Kameracademie
Opleiding

Samen efficiënt intern innoveren

Wil je voluit gaan voor innovatie? Dan is een goede interne samenwerking in je bedrijf een must. In deze workshop krijg je tonnen inspiratie dankzij de praktisch case van KBC en ontdek je alle tools waarmee je efficiënt samen innoveert.

export kameracademie
Opleiding

Exportstructuren toegelicht

Joint venture, reselling, franchising, agentuur, licensing, ... Het aanbod aan (internationale) exportstructuren voor jouw onderneming is groot.

Leiderschap Kameracademie
Opleiding - Online

Meer interactie tijdens (online) meetings

Vind je het een uitdaging om interactie tussen medewerkers te creëren tijdens (online) meetings? Nemen "roepers" vaak de overhand en vallen timidere collega's snel stil? Tijdens deze training krijg je tips en tricks om je team actief te laten deelnemen aan een (remote) meeting. 

Leiderschap Kameracademie
Opleiding

Van teamlid naar teamleider

Om goed leiding te geven in een productieomgeving heb je competenties nodig om opportuniteiten én valkuilen te zien. In dit lab krijg je de tools aangereikt om met succes je rol als leidinggevende te vervullen!

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo