Skip to main content
  • Activiteiten - Limburg

Activiteiten - Limburg

HR kameracademie
Opleiding - Afgelopen

Rekruteren via social media

Medewerkers vinden op Facebook, LinkedIn, ...? Het kan! Ontdek tijdens de opleiding op 21 oktober 2021 hoe je de perfecte collega rekruteert via social media.

EO
Opleiding - Afgelopen - Volzet

LAB: Rapportering in één oogopslag

In vier sessies leer je als ondernemer inzichten verwerven in je dagelijkse cijfers zodat je het overzicht beter kan bewaren. Na afloop heb je op een eenvoudige manier een eigen tool die je een klare kijk geeft op de kosten (én opbrengsten) van jouw bedrijf. 

Financiën kameracademie
Opleiding

Rappelbrieven: passé of net heel trendy?

Wil je je inningsgraad stevig verhogen? Wil je wanbetalers op een efficiënte manier aanmanen? Ontdek tijdens de workshop op 22 oktober 2021 de tips en tricks waarmee jij rappelbrieven schrijft die wél werken.

computerskills kameracademie
Opleiding

Excel voor experts

Leer je graag alles over de expertfuncties in Excel en hoe je de rekenkracht van je spreadsheet optimaal gebruikt? Ontpop jezelf tot Excel-expert dankzij deze workshop op 26 oktober 2021! 

Sales Kameracademie
Opleiding

Close the deal!

Sluit vanaf nu je verkoopgesprekken af met een handtekening! Krijg talrijke tips & tricks waarmee je elke deal positief afrondt. Volg deze workshop op 28 oktober 2021 en ga voor het beste resultaat!

Sales Kameracademie
Opleiding - Online

Meer impact tijdens online verkoopsgesprekken

Hoe verkoop je in sterk veranderende marktomstandigheden? Dat leer je tijdens deze interactieve webinar. Je krijgt de tools en kennis aangereikt om telefonisch onlineafspraken vast te leggen en vervolgens beter te scoren tijdens je onlinegesprek met de potentiële klant.

Export kameracademie
Opleiding

Tijd winnen en kosten besparen via omnichannel logistics

Internationale logistieke netwerken moeten vandaag flexibeler zijn dan ooit. Tijdens dit bezoek aan Liege Airport, de grootste cargoluchthaven van ons land, leer je hoe je een sterk internationaal logistiek netwerk uitbouwt om ervoor te zorgen dat jouw transport efficiënt verloopt.

Productie Kameracademie
Opleiding

Waste management

Steeds meer groeit het bewustzijn dat bedrijfsafval nieuwe grondstoffen bevat en dus niet enkel een kost is maar ook geld in het laatje kan brengen. In deze opleiding leer je hoe je jouw afvalbeheer efficiënter kan organiseren, zodat uiteindelijk nieuwe opbrengsten gegenereerd kunnen worde

Financiën kameracademie
Opleiding

Omgaan met klanten in nood

Leer hoe je kan vermijden dat de problemen van je klanten jouw problemen worden. Kom tijdens deze workshop op 15 november 2021 te weten hoe je kwaliteit duurzaam kan implementeren in jouw onderneming.

Persoonlijke skills Kameracademie
Opleiding

Maar ik krijg dat niet gezegd zoals jij

Storytelling klinkt soms sprookjesachtig, maar het is meer dan alleen een manier om een verhaal te vertellen. Het gaat onder meer om overtuigend communiceren. Tijdens deze opleiding leer je jouw verhaal met impact te brengen, zonder je persoonlijke stijl aan te passen.

computerskills kameracademie
Opleiding

Excel dashboards

Een Excel dashboard is dé oplossing. Het is één van de krachtigste manieren om te rapporteren en gegevens op een efficiënte, overzichtelijke en flexibele manier te visualiseren. Ontdek de mogelijkheden in deze workshop op 16 november 2021!

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo