Skip to main content
  • Activiteiten - Limburg

Activiteiten - Limburg

Sales Kameracademie
Opleiding - Online

Whatsapp voor zakelijk gebruik

Waarom zakelijk inzetten op WhatsApp? Ontdek de mogelijkheden van WhatsApp voor zakelijk gebruik tijdens deze online class op 28 oktober 2021.

Export kameracademie
Opleiding

Tijd winnen en kosten besparen via omnichannel logistics

Internationale logistieke netwerken moeten vandaag flexibeler zijn dan ooit. Tijdens dit bezoek aan Liege Airport, de grootste cargoluchthaven van ons land, leer je hoe je een sterk internationaal logistiek netwerk uitbouwt om ervoor te zorgen dat jouw transport efficiënt verloopt.

Productie Kameracademie
Opleiding

Waste management

Steeds meer groeit het bewustzijn dat bedrijfsafval nieuwe grondstoffen bevat en dus niet enkel een kost is maar ook geld in het laatje kan brengen. In deze opleiding leer je hoe je jouw afvalbeheer efficiënter kan organiseren, zodat uiteindelijk nieuwe opbrengsten gegenereerd kunnen worde

Financiën kameracademie
Opleiding

Omgaan met klanten in nood

Leer hoe je kan vermijden dat de problemen van je klanten jouw problemen worden. Kom tijdens deze workshop op 15 november 2021 te weten hoe je kwaliteit duurzaam kan implementeren in jouw onderneming.

Persoonlijke skills Kameracademie
Opleiding

Maar ik krijg dat niet gezegd zoals jij

Storytelling klinkt soms sprookjesachtig, maar het is meer dan alleen een manier om een verhaal te vertellen. Het gaat onder meer om overtuigend communiceren. Tijdens deze opleiding leer je jouw verhaal met impact te brengen, zonder je persoonlijke stijl aan te passen.

computerskills kameracademie
Opleiding

Excel dashboards

Een Excel dashboard is dé oplossing. Het is één van de krachtigste manieren om te rapporteren en gegevens op een efficiënte, overzichtelijke en flexibele manier te visualiseren. Ontdek de mogelijkheden in deze workshop op 16 november 2021!

computerskills kameracademie
Opleiding

Creative canva designer

Bespaar tijd en geld door je eigen banners, e-books of social media designs te creëren! Tijdens deze workshop krijg je alle creatieve tips & tricks om jouw content om te zetten naar Canva-pareltjes.

Human Resources Kameracademie
Opleiding

Telewerk (online)

Telewerk is al een hele tijd niet meer weg te denken. Maar hoe controleer je of het werk wel gedaan wordt? Of ben je verplicht bureaumateriaal te voorzien? Tijdens deze online opleiding kom je alles te weten over het wettelijk kader en de praktische implementatie van telewerk.

inkoop & logistiek kameracademie
Opleiding

De CMR-vrachtbrief

Wat zijn je verplichtingen als transportverantwoordelijke? Hoe zit het met je aansprakelijkheid? Krijg een grondig inzicht in het CMR-verdrag tijdens deze workshop op 23 november 2021.

Business Club Strategic Sourcing
Opleiding

Business Club : Strategic Sourcing

Ben je internationaal actief en wil je jouw aankoopafdeling klaarstomen voor de toekomstige trends? De Business Club Strategic Sourcing brengt aankoopverantwoordelijken samen om ervaring uit te wisselen over de belangrijke en nieuwe thema's binnen de aankoopstrategie.

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo