Skip to main content
  • Activiteiten - Limburg

Activiteiten - Limburg

wetgeving Kameracademie
Opleiding

Update fiscaliteit & accountancy

Ben jij op de hoogte van de recente wetswijzigingen en hangende wetsvoorstellen? Tijdens deze opleiding krijg je een overzicht van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van fiscaliteit.

computerskills kameracademie
Opleiding - Volzet

Power BI

Wil je op een snelle en visuele manier waardevolle data volledig begrijpen? Krijg een duidelijke kijk op de feiten en stem je dagelijkse business erop af. Ontdek in de workshop op 7 december 2021 de meerwaarde van Power BI.

Strategie Kameracademie
Opleiding

Customer Journey Mapping

Zet jouw klanten centraal en creëer een betere customer experience met behulp van customer journey mapping. Tijdens deze workshop leer je hoe je elke klantinteractie persoonlijk en relevant maakt. Make every moment matter!

Fiscaliteit kameracademie
Opleiding

BTW-update

Ben jij nog helemaal mee met de btw-wetgeving? Of zie je door de bomen het bos niet meer? Heb je het moeilijk met de constante veranderingen?

Financiën Kameracademie
Opleiding - On- en offline

De managementvennootschap van A tot Z

Sluit ik mijn managementovereenkomst af in eigen naam of via een managementvennootschap en hoe zit het met de fiscale behandeling van mijn managementvergoeding? Kom erachter tijdens deze workshop op 16 december 2021!

Duurzaam ondernemen - Kameracademie
Opleiding - Online

Milieuactualiteiten: Sloopopvolgingsplan Ford-site

Wil je helemaal up-to-date blijven met de laatste nieuwe milieuactualiteiten? Volg dan onze maandelijkse infosessies.  Tijdens deze online sessie ontdek je alles over het sloopopvolgingsplan van de oude Ford-site. Kruis alvast 16 december 2021 aan in je agenda.

Strategie Kameracademie
Opleiding

Samen efficiënt intern innoveren

Wil je voluit gaan voor innovatie? Dan is een goede interne samenwerking in je bedrijf een must. In deze workshop krijg je tonnen inspiratie dankzij de praktisch case van KBC en ontdek je alle tools waarmee je efficiënt samen innoveert.

export kameracademie
Opleiding

Exportstructuren toegelicht

Joint venture, reselling, franchising, agentuur, licensing, ... Het aanbod aan (internationale) exportstructuren voor jouw onderneming is groot.

Leiderschap Kameracademie
Opleiding - Online

Meer interactie tijdens (online) meetings

Vind je het een uitdaging om interactie tussen medewerkers te creëren tijdens (online) meetings? Nemen "roepers" vaak de overhand en vallen timidere collega's snel stil? Tijdens deze training krijg je tips en tricks om je team actief te laten deelnemen aan een (remote) meeting. 

Leiderschap Kameracademie
Opleiding

Van teamlid naar teamleider

Om goed leiding te geven in een productieomgeving heb je competenties nodig om opportuniteiten én valkuilen te zien. In dit lab krijg je de tools aangereikt om met succes je rol als leidinggevende te vervullen!

MBA Highlights: business school Limburg
Opleiding

MBA Highlights 2022

Altijd al gedroomd van een MBA? Voka - Kamer van Koophandel Limburg organiseert in samenwerking met Solvay Brussels School of Economics and Management de opleidingsreeks MBA Highlights.

HR kameracademie
Opleiding

HR policies

Wat zijn de voor- en mogelijke nadelen bij het invoeren van HR-policies in jouw onderneming? Sta tijdens deze infosessie op 27 januari 2022 stil bij nuttige clausules en de wijze van invoering, wijziging en stopzetting van dergelijke bedrijfspolicies.

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo