Skip to main content
  • Activiteiten - Limburg

Activiteiten - Limburg

Persoonlijke skills Kameracademie
Opleiding - Volzet

Timemanagement

Wil je opnieuw baas worden van je eigen tijd? Ontdek in deze workshop op 19 mei 2022 hoe jij een expert in timemanagement wordt.

computerskills kameracademie
Opleiding

Excel dashboards

Een Excel dashboard is dé oplossing. Het is één van de krachtigste manieren om te rapporteren en gegevens op een efficiënte, overzichtelijke en flexibele manier te visualiseren.

Financiën kameracademie
Opleiding - On- en offline

Cash- en werkkapitaalbeheer

Hou je niet van financiële verrassingen? Leer tijdens deze opleiding op 31 mei 2022 hoe je de verschillende geldstromen binnen je organisatie onder controle houdt.

Mentoropleiding duaal leren
Opleiding

Mentoropleiding duaal leren

Je bent vakexpert, maar daarom beschik je nog niet over de noodzakelijke vaardigheden om deze vakexpertise ook over te brengen. Kies je er als onderneming voor om jongeren uit duaal leren, de leertijd of het deeltijds beroeps secundair onderwijs op te leiden op de werkvloer? Volg dan zeker onze mentoropleiding en leer de kneepjes van het vak om nieuwe, jonge werkkrachten adequaat op te leiden.

computerskills kameracademie
Opleiding

Power BI

Wil je op een snelle en visuele manier waardevolle data volledig begrijpen? Krijg een duidelijke kijk op de feiten en stem je dagelijkse business erop af. Ontdek in de workshop op 14 juni 2022 de meerwaarde van Power BI.

Financiën kameracademie
Opleiding

Financieel management voor gevorderden

Wil jij jouw financieel management naar een hoger niveau tillen? Financieel inzicht is key, zeker in crisistijden. Krijg alle handvaten om een gezond financieel beleid te voeren tijdens deze tweedaagse opleiding op 15 en 20 juni 2022.

Zet optimaal in op cyberveiligheid!
Opleiding

Zet optimaal in op cyberveiligheid!

Digitalisering is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. We laten ons op alle mogelijke vlakken ondersteunen door digitale middelen om beter werk te leveren. Sterker nog: we zijn er voor een groot deel afhankelijk van geworden. Vanzelfsprekend brengt dit nieuwe risico’s met zich mee. Zo is maar liefst 60% van alle cyberaanvallen gericht op KMO’s, die een interessant doelwit zijn omdat ze vaak over minder middelen beschikken om de risico’s aan te pakken.

Bouw in 1 dag jouw AI model uit!
Opleiding

Bouw in 1 dag jouw AI model uit!

Jouw AI model in 1 dag uitbouwen? Dat kan! Artificiële Intelligentie is niet alleen een zaak van topspecialisten en experts, maar wordt steeds meer een onderdeel van alle systemen binnen zo goed als alle sectoren. Daarom is er een grote nood aan AI-practitioners, medewerkers met een brede kennis een noodzaak binnen de (Limburgse) ondernemerswereld. Dit hoeft geen proces van jaren te zijn, want wij bouwen op 1 dag jouw AI model uit van A tot Z. Meer weten? Lees dan zeker verder. 

propaganda logo limburg
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo