Skip to main content
Logo KA

Workshop OneNote 2016

Deze sessie is volzet.  We organiseren een extra sessie op 19/3.

Klik hier voor alle info.

Organiseer beter en sneller jouw gegevens en notities met OneNote. In deze workshop leert je hoe uw informatie het best op mekaar af te stemmen en met anderen te delen.

 

Inhoud
De verschillende onderdelen van Office bieden steeds meer mogelijkheden om aan uitwisseling van gegevens te doen. Excel werkbladen worden geïntegreerd in PowerPoints, mails bevatten tabellen die uit Excel worden geïmporteerd enzovoort. OneNote biedt een organisatieruimte om informatie uit verschillende Office-programma's en andere bronnen (internet) overzichtelijk bij te houden en te organiseren zodat het voldoet aan de behoefte van de gebruiker vanuit zijn/haar functie of project. OneNote laat ook toe die informatie te delen met anderen.

 

Programma

  • Overzicht van de OneNote werkruimte.
  • Secties en pagina's.
  • Notities nemen en vormgeven.
  • Opzoeken en verzamelen van informatie.
  • Notities zoeken en organiseren.
  • Veiligheidsinstellingen in OneNote.
  • Notities delen met anderen.
  • OneNote gebruiken met andere Office-toepassingen.
  • OneNote als mobiele applicatie.

Doelgroep
Iedereen die op een efficiënte manier informatie wil verzamelen en delen met anderen uit verschillende Office-toepassingen.

One Note is ontwikkeld voor Windows PC’s, deze zijn voor elke deelnemer voorzien in deze workshop. Bij Mac gebruikers werkt de software OneNote anders.


Jouw trainer

Hans Swinnen - InFidem.

Hans heeft een pedagogische achtergrond met een voorliefde voor ICT.  Met meer dan 15 jaar ervaring in end-user training en maatwerk blijft het voor Hans een uitdaging om ook jouw Office-kennis aan te scherpen.  De trainingen die dagelijks door hem gegeven worden, staan voor input door de deelnemer, interactie, structuur en no nonsense antwoorden.  Dit alles in een aangenaam en praktijk reëel kader.

 

Deze opleiding voldoet aan de norm inzake permanente vorming bij het IAB: erkenningsnummer IAB: IAB: B0578/2018-06

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen - Kempen (Locatie Geel)
Kleinhoefstraat 9
2440 Geel

Wanneer

Prijs

Leden:
€ 170 Excl. BTW

VROEGBOEKKORTING: t.e.m. 25 jan  2019 betaal je als Voka lid slechts € 153.

Niet-leden:
€ 255 Excl. BTW

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

KMO-portefeuille
Bespaar tot 40% op jouw deelnameprijs. Het projectbedrag is € 170/leden en € 255/niet-leden. Indien je inschreef voor 26 januari dan is het bedrag € 153. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Ons registratienummer is DV.O104982. 
Meer info: www.kmo-portefeuille.be

Annulatievoorwaarden:
Annulering van jouw inschrijving is, uitsluitend schriftelijk (per e-mail), mogelijk tot 10 kalenderdagen voor het begin van het seminarie. Vanaf 10 dagen blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Jouw plaats mag echter altijd door een collega worden ingenomen.

Meer info
kameracademie.mk@voka.be
Tel: 014/56.30.30

Saloncondities bij Peeters Motors
VGD audit feb
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse