Skip to main content
Export in coronatijden: India
  • Online

Webinar Export in coronatijden: India

COVID heeft India in zijn greep. De lockdown, het verminderde consumentenvertrouwen en de verstoring van het productieapparaat leiden tot een aanzienlijke krimp van de economie. Flanders Investment & Trade (FIT) en Voka organiseren een webinar met de FIT vertegenwoordigers uit India.

De Indische economie en middenklasse groeide de laatste decennia razendsnel, met talloze opportuniteiten voor onze bedrijven. Voor vele Vlaamse bedrijven is India dan ook een belangrijke export- en importmarkt. De huidige reisbeperkingen en afgelastingen van handelsbeurzen maken het echter moeilijk om bestaande klantenrelaties te onderhouden en de business met India te consolideren en versterken.
 
FIT heeft 3 kantoren in India. Hun vertegenwoordigers zijn ideaal geplaatst om u een inzicht te bieden in de gevolgen van covid-19 voor uw onderneming. U krijgt toelichting over de impact van corona op de Indische economie en de verwachtingen voor de komende maanden. De gevolgen en uitdagingen maar ook de opportuniteiten voor Vlaamse ondernemingen komen ruim aan bod, alsook hoe u uw business met India online kan continueren.
We maken tijdens het webinar ook tijd vrij voor uw vragen.
 

Sprekers

  • Babette Desfossez, FIT New Delhi
  • Ranjan Apte, FIT Mumbai
  • Jayant Nadiger, FIT Bangalore

 

Deze webinar kadert in een reeks digitale infosessies die de Vlaamse Voka - Kamers van Koophandel in samenwerking met Flanders Investment & Trade (FIT) organiseren. De focus ligt enerzijds op de stand van zaken van de coronamaatregelen in de respectievelijke landen, en anderzijds op de potentiële handelsopportuniteiten. De belangrijkste exportlanden komen aan bod.


Ontdek hier het volledige programma 'Export in coronatijden'

 

Flanders Investment & Trade

 

Contactpersoon

Stefan Derluyn

Directeur regio Haven - Manager Internationaal Ondernemen en Exportdocumenten - Chief Digital Officer

Wanneer

Prijs

Gratis deelname mits vooraf inschrijven.

Online webinar. U ontvangt kort voor de start een weblink waarmee u live kan volgen. 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat