Skip to main content
Map

Voka Visit bij DUCAJU

Op 16 november brengen we een bezoek aan DUCAJU, toonaangevende leverancier van hoogwaardige verpakkings- en presentatieoplossingen. Ontdek samen met Voka de laatste creatieve mogelijkheden om producten en merken van de juiste uitstraling te voorzien. Maak je klaar voor een bedrijfsbezoek dat je helemaal inpakt.

Het familiebedrijf startte in 1729 als uitgeverij-drukkerij. Sinds 2000 heeft DUCAJU zijn expertise uitgebreid naar kartonnen verpakkingen, displays en mappen. Bij de productie legt de onderneming een grote nadruk op duurzaamheid en kwaliteit. Zo zetten ze zich in voor het gebruik van duurzame materialen, recycleerbare verpakkingsoplossingen en milieuvriendelijke productieprocessen.

Bovendien is DUCAJU voor een aanzienlijk deel werkzaam in de voedingssector. De twee sites, zowel Erpe-Mere als Meulebeke, behaalden in 2023 het prestigieuze BRC AA-label, dat de toewijding van de onderneming in kwaliteit en voedselveiligheid erkent.  

Programma (o.v.)

  • ·        18.00 – 18.15 u. Onthaal

  • ·        18.15 – 18.20 u. Verwelkoming door Voka Oost-Vlaanderen

  • ·        18.20 – 19.00 u. Rondleiding en toelichting door DUCAJU

  • ·        19.00 – 20.30 u. Netwerkmoment met een hapje en drankje

Info & Inschrijven

Inschrijven kan tot en met donderdag 9 november 2023 of tot wanneer het maximaal aantal inschrijvingen bereikt is. Het aantal inschrijvingen is beperkt tot één deelnemer per onderneming.

Verdere vragen of volzet? Neem contact op met Céline Van den Bossche.

Contactpersoon

Céline Van den Bossche

Events & Netwerking - Info & Advies

Adres

Joseph Cardijnstraat 4
9420 Erpe-Mere

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden mits inschrijving

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Film Fest Gent 2023