Skip to main content
Voka One

Voka One 2021 - Voka wONEdelaars

Als ondernemer zonder medewerkers kent u het belang van een netwerk. U wilt een onafhankelijk klankbord en uw netwerk een boost geven? U bent op zoek naar een community van gelijkgestemden om ervaringen uit te wisselen? Dan is Voka One iets voor u. Via het Voka-netwerk kunt u deel uitmaken van de nieuwe Voka One-community op maat van u als ondernemer.

Naast onze 4 inhoudelijke sessies die we doorheen het jaar organiseren, willen we graag ook fysiek samenkomen. Met de vele en steeds wijzigende coronamaatregelen stellen we graag een veilig en gezond alternatief voor: Voka wONEdelaars. Zoals de naam het al een beetje meegeeft: we organiseren een wandelende netwerking.

Onze eerste Voka wONEdelaar-sessie gaat door op dinsdag 1 juni over de middag bij Voka West-Vlaanderen in Kortrijk. We voorzien voor elke deelnemer een broodje en een drankje en gaan wandelend netwerken in kleine subgroepjes.

Inschrijven kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Isabelle Callens.

Voka One

Contactpersoon

Isabelle Callens

Eventmanager

Adres

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

Deelname aan Voka One is gratis en exclusief voor Voka-leden.

Voorwaarden

Deze community is exclusief voor ondernemers zonder medewerkers!

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group