Skip to main content
Map
 • Netwerkevents
 • Voka Ladies: Leading Ladies in food – Annick Van Overstraeten, Julie D'heygere & Caroline Vercauteren

Voka Ladies: Leading Ladies in food – Annick Van Overstraeten, Julie D'heygere & Caroline Vercauteren

Het Voka Ladies-programma voor 2023 staat in het teken van Leading Ladies in de domeinen: cultuur, food, storytelling en digitalisering. Tijdens het tweede event zetten we drie Leading Ladies in food in de kijker: Annick Van Overstraeten (Le Pain Quotidien), Julie D'heygere (Think Tomato) en Caroline Vercauteren (BonMush).

Annick Van Overstraeten, CEO van Le Pain Quotidien, is bij uitstek een Leading Lady in food. Sinds 2020 staat ze aan het hoofd van de internationale keten van bakkerij-restaurants. Eerder was ze CEO bij Lunch Garden Restaurants, General Director Operations bij Quick Restaurants BELUX en Commercial & Marketing Director bij Leonidas NV. Een food-cv om 'U' tegen te zeggen!

Na haar inspirerende keynote gaat ze in gesprek met twee jonge en dynamische Leading Ladies in de voedingssector: Julie D'heygere van Think Tomato en Caroline Vercauteren van BonMush. Die tonnen inspiratie en inzichten vormen meteen het sublieme gespreksonderwerp tijdens het netwerking & walking dinner achteraf.

Programma

 • 18.30 uur: ontvangst met hapje
 • 19.00 uur: intro door Voka West-Vlaanderen
 • 19.05 uur:
  • keynote van Annick Van Overstraeten
  • panelgesprek met Annick Van Overstraeten, Julie D'heygere & Caroline Vercauteren
 • 20.00 uur: netwerking & walking dinner

Waarom jij erbij moet zijn

 • Inspiratie: Tijdens dit luister je naar een keynote en panelgesprek met enkele van de meest dynamische en innovatieve vrouwen in de foodsector. Je krijgt inzicht in hun visie, strategieën en uitdagingen: dat zal jou inspireren voor je eigen bedrijf of carrière.
 • Netwerkmogelijkheden: Je krijgt de kans om te netwerken met gelijkgestemde female intra- en entrepreneurs en om potentiële zakelijke contacten te ontmoeten in een ontspannen en informele sfeer.
 • Innovatie en trends: De foodsector is constant in beweging. Tijdens dit event leer je meer over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de sector en over de manier waarop je kan inspelen op die trends en ontwikkelingen.
 • Empowerment: Door te luisteren naar verhalen van succesvolle vrouwen in de foodsector en te netwerken met andere ambitieuze vrouwen, wordt jouw persoonlijke groei en empowerment gestimuleerd. 

Wil jij deze avond niet missen?

Ik schrijf me in!

Leading Ladies

Annick Van Overstraeten

Annick Van Overstraeten is CEO van Le Pain Quotidien (Company Owned Stores & Master Franchises worldwide) sinds juli 2020. Van 2010 tot 2020 was zij de CEO van Lunch Garden Group en lid van de executive Board of Directors. Voordien heeft ze ook aan het hoofd gestaan als General Director Operations bij Quick Restaurants BELUX (van 2004 tot 2009), en deed ze ook 5 jaar ervaring op als Commercial and Marketing director bij Leonidas NV (Ze startte hier als verantwoordelijke van 30 vestigingen waarna ze een kans had om door te groeien).

Verder zetelt ze in het Stragisch Commitee van VBO (Het Verbond van Belgische Ondernemingen), is ze Board member van Bemora, lid van de Raad van Bestuur van Euro Shoe Group, is ze Board member en lid van het Remuneratie en Nominatie Commitee van Immobel, en is ze lid van de Raad van Bestuur van Financière de Tubize.

Julie D'heygere

Julie heeft een passie voor lokale, gezonde en duurzame voeding: om dat te promoten heeft ze haar eigen bedrijf Think Tomato opgericht. Think Tomato is een huisgemaakte tomatensaus van lokaal geteelde kerstomaten. Omdat Julie geen volwaardig alternatief vond voor haar eigen tomatensaus in de supermarkt – kant-en-klare sauzen gekenmerkt door toegevoegde suikers en bewaarmiddelen – begon ze haar eigen saus in grote hoeveelheden te maken en te stockeren. 

Ze is ervan overtuigd dat voeding een belangrijke rol speelt in ons welzijn en dat we allemaal de verantwoordelijkheid hebben om onze eetgewoonten te verbeteren.

Caroline Vercauteren

Caroline Vercauteren, ondernemer uit Ieper, vormde het charcuteriebedrijf van haar schoonouders om tot een vega(n)-producerend bedrijf: BonMush. Ze is een echte paddenstoelenexpert en heeft haar eigen paddenstoelenkwekerij opgericht. Ze is gepassioneerd door gezonde voeding en ontdekte dat paddenstoelen niet alleen lekker zijn, maar ook talrijke voordelen hebben voor onze gezondheid. Terwijl de meeste vleesvervangers gemaakt worden van tofu, seitan of soja, vormen lokaal geteelde oesterzwammen de basis van alle producten bij BonMush.

Caroline Vercauteren werd in 2021 gekroond tot 'Vrouwelijke ondernemer van het Jaar'.

Contactpersoon

Isabelle Callens

Eventmanager

Adres

Noordstraat 140
8800 Roeselare

Wanneer

Prijs

65 euro (excl. btw)

Voka Ladies is een exclusieve community voor Voka-leden.

Voorwaarden

Annuleren kan tot 2 werkdagen voor het evenement via isabelle.callens@voka.be.
Bij niet of laattijdige annulatie blijft het volledige inschrijvingsbedrag verschuldigd.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag