Skip to main content

Voka Deep Dive: Reboarding en bedrijfscultuur na corona

  • Online

Meer dan ooit heb je nood aan een sterk netwerk. Daarom brengt Voka Deep Dive de leden van de 45 Netwerken samen om te praten, sparren en discussiëren omtrent actuele topics die vandaag het bedrijfsleven bepalen. Leg nieuwe contacten en leer van elkaar tijdens deze gratis online netwerksessie.

In 2020 werd het opeens veel moeilijker om mensen te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen. Nochtans heb je vandaag meer dan ooit nood aan een sparringpartner. De coronacrisis hakt diep in bij nagenoeg alle economische activiteiten. Hoe gaan andere bedrijven om met deze veranderende situaties? Op welke manier zijn zij momenteel aan het werk? Hoe zorgen ze voor hun medewerkers?

Reboarding van je medewerkers is een belangrijk onderdeel van de employee journey. Zeker nu, in coronatijden, wint deze term steeds meer en meer aan belang. In tijden van verandering is extra aandacht voor het aligneren van de activiteiten noodzakelijk. Hoe neem je je medewerkers mee in de transitie naar deze nieuwe realiteit? En hoe pak je thuiswerk aan in het post-covidtijdperk?

Tijdens twee korte inspiratiemomenten gidsen Elita Schildermans (Mensura) en Ine Peeters (SD Worx) je langs de belangrijkste do's en don'ts omtrent reboarding en thuiswerk implementeren in je organisatie. Daarna ga je zelf aan slag! In verschillende break-out sessies zal je kunnen sparren en netwerken omtrent deze thema's.  

Voka Deep Dive
Terugblik op de vorige editie van Voka Deep Dive omtrent personal branding.

 

Programma
  • 20u00: Welkomstwoord
  • 20u05: Inspiratiesessie 1 – De psycho-sociale aspecten om rekening mee te houden bij reboarding (Mensura)
  • 20u15: Break-out sessie 1
  • 20u40: Inspiratiesessie 2 – Thuiswerk implementeren na corona (SD Worx)
  • 20u50: Breakout-sessie 2
  • 21u15: Einde
Doelgroep

Dit online netwerkevent is exclusief voor de leden van de 45 Voka-Netwerken. Schuif mee aan een virtuele tafel met verschillende profielen in de bedrijfswereld. Zowel bedrijfsleiders als medewerkers zijn welkom, op voorwaarde dat ze deel uit maken van minstens één van onze Netwerken.

Contactpersoon

Sara Davidson

Senior coördinator Netwerken

Wanneer

Prijs

Gratis voor de leden van de 45 Voka-Netwerken

€25,00 excl. BTW voor niet-leden

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo