Skip to main content
Map

Voka Connect: Manutti - Kortrijk

Innovatie is al lang niet meer beperkt tot de R&D-afdeling, sterker nog: het is vandaag een echte mindset geworden. Dankzij innovatief denken kan je met jouw bedrijf inspelen op veranderende verwachtingen en trends en blijf je future proof. Manutti heeft dit alvast bijzonder goed begrepen: het bedrijf ádemt innovatie, in en doorheen de hele organisatie. 

Wil je als onderneming een relevante marktspeler blijven in deze snel veranderende wereld, dan moet je innoveren. Niet alleen in je producten en diensten, maar ook in je processen en organisatie. Innovatie is dus al lang niet meer beperkt tot de R&D-afdeling. Ondernemers die in hun hele organisatie de deuren voor innovatief denken openzetten, bouwen meteen aan de continuïteit van morgen.

Een mooi voorbeeld daarvan is Manutti. Manutti legt zich al bijna twee decennia toe op het ontwerp en de productie van luxueuze buitenmeubelen die al even uniek zijn als hun klanten. Manutti weet perfect te navigeren tussen puur vakmanschap en spitstechnologie, en schrikt er niet voor terug om zichzelf dagelijks uit te dagen. Samenwerking, expertise en diversiteit vormen de kern van het creatieve proces bij Manutti. Daarom werken ze graag samen met interne en externe designers, ambachtslui en leveranciers die een superieure kwaliteit nastreven.

Tijdens deze Voka Connect delen oprichter en CEO Stephane De Winter en productmanager Didier Depraetere hun lessons learned en laten ze zien hoe je als onderneming aan de slag kan met innovatief denken.

Programma

18.30 uur: ontvangst
19.00 uur: Manutti - een inspirerend verhaal over innovatie
20.00 uur: netwerking

Sprekers

Stephane De Winter is oprichter en CEO van Manutti. Het ondernemerschap zit in zijn DNA. Zijn vader stond aan het hoofd van een vlasverwerkend bedrijf, waardoor hij al op jonge leeftijd werd ondergedompeld in de schoonheid en diversiteit van materialen, stoffen en vezels. Het decennialange succes van Manutti is ongetwijfeld het resultaat van de ervaring, intuïtie en visie van Stephane De Winter.

Didier Depraetere is productmanager bij Manutti en deelt samen met Stephane zijn inzichten in innovatie.
 

Doelgroep

Voor zaakvoerders, CEO's en plant managers van kmo's.
Voka Connect is exclusief voor Voka-leden. 

Ontdek bij welke andere topbedrijven we in 2023 met Voka Connect nog te gast zijn!

Contactpersoon

Mathijs Van Loo

Member Services/Relatiebeheer

Adres

Manutti
Beverenstraat 17
8540 Deerlijk

Wanneer

Prijs

65 euro (exclusief voor Voka-leden)

Voorwaarden

Exclusief voor ondernemers, zaakvoerders en plantmanagers van kmo's met 1 of meerdere medewerkers.

Annulatie kan uiterlijk tot 24 uur voor aanvang van het event. Bij laattijdige annulatie zal de volledige deelnameprijs aangerekend worden.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in de vorm van foto en/of film - dat nadien op Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag