Skip to main content
Verwelkoming nieuwe leden foto 1

Verwelkoming nieuwe leden

Welkom bij ons ijzersterk netwerk!

Proficiat! En welkom in ons ijzersterk netwerk van 3.000 bedrijven uit onze regio. We staan te popelen om u officieel te verwelkomen in onze zetel Antwerpen en u beter te leren kennen.

Naast het dynamisch netwerk en alle professionele contacten, biedt onze Kamer u zoveel meer. Leren van elkaar, ervaring uitwisselen, u ondersteunen met raad en daad, ... Wat uw lidmaatschap van ons bedrijvennetwerk betekent, leggen we u dan ook graag haarfijn uit op 3 maart.

Sterke testimonials en persoonlijke contacten met onze medewerkers geven u snel een inzicht welke voordelen voor het grijpen liggen dankzij uw Voka-lidmaatschap.

Programma
 
We hopen u in maart fysiek te mogen ontvangen in onze zetel Antwerpen. We verwachten u om 18.00 uur voor een gevuld programma met leuke ontmoetingen, ontdekkingen en een uniek netwerkmoment samen met een hapje en een drankje.

Indien de situatie zich op dat moment er nog niet toe leent om fysiek samen te komen gooien we het over de digitale boeg. We laten u dit tijdig weten.

 

Heeft u nog vragen? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen via pr.aw@voka.be

Past 3 maart niet voor u? Ontdek op www.verwelkomingnieuweleden.be de andere data waarop we deze aciviteit organiseren.

Adres

Zetel Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Voor nieuwe leden - gratis

Voorwaarden

Mocht u na eerdere aanmelding toch niet kunnen deelnemen, gelieve ons hiervan ten laatste de dag voordien op de hoogte te brengen via pr.aw@voka.be

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Activiteiten waarvoor een fysieke samenkomst is voorzien gaan in die vorm door als het kan, met respect voor de veiligheidsmaatregelen die op dat moment gelden. We houden ingeschreven deelnemers op de hoogte rond eventueel extra maatregelen of wijzigingen.

Hulp nodig?

Gosselin
Welt white paper
CapitalAtWork
Deloitte
De Ridder
facilicom
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans