Skip to main content
Map

Vaart Club met Patrick Steenssens

De Vaart Club strijkt neer in de Voka Vaart op donderdag 6 juli. Dit nieuwe netwerk-programma voor Oost-Vlaamse zaakvoerders laat jou kennismaken met prominente gastsprekers met een hart voor de Denderstreek. De topics zijn steeds maatschappelijk relevant, gebracht vanuit een lokale invalshoek. Schrijf je zeker in voor deze aperitief met inhoud! 

Op donderdag 6 juli verwelkomt de Vaart Club jullie van harte voor de tweede editie van deze unieke netwerkgelegenheid. Dit nieuwe programma brengt ondernemers met een hart voor de Denderregio samen in de warme omgeving van onze hub in Aalst, de Voka Vaart. 

Tijdens deze tweede editie verwelkomen we Patrick Steenssens (TD Synnex) als Bedenker aan de Dender. Na het inhoudelijke programma nodigen we jou uit voor een informele afterwork met hapje en drankje vol netwerkopportuniteiten in onze eigen bar. 

Programma

  • 18.00 - 18.30 u. Ontvangst met drankje
  • 18.30 - 18.45 u. Verwelkoming door Voka Oost-Vlaanderen
  • 18.45 - 19.30 u. Patrick Steenssens
  • 19.30 - 20.30 u. Netwerkreceptie met hapje en drankje

Bedenker aan de Dender

Tijdens onze tweede sessie van de Vaart Club, verwelkomen we Patrick Steenssens, als Bedenker aan de Dender. Een twintigtal jaar geleden gestart als logistiek directeur bij Tech Data, is Patrick momenteel werkzaam als Senior VP Benelux bij TD Synnex. 

Door de komst van het hoodkwartier naar Aalst in het voorjaar van 2023, werd TD Synnex op slag het grootste bedrijf van Aalst.  In Aalst beschikt TD Synnex over twee vestigingen: het warehouse aan de Tragel en het nieuwe hoofdkwartier in Skyline E40 aan de Keppekouter. 

Patrick Steenssens

Info & Inschrijven

Inschrijven kan tot vrijdag 30 juni of tot wanneer de maximale capaciteit is bereikt.

Voor wie?

  • zaakvoerders
  • één inschrijving per onderneming

Vragen? Stuur gerust een mailtje naar Céline Van den Bossche.

Contactpersoon

Céline Van den Bossche

Events & Netwerking - Info & Advies

Adres

Werf 8
9300 Aalst

Wanneer

Prijs

Gratis mits inschrijving

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.