Op 23 november opent De Trog in Ieper voor ons de deuren. De biobakkerij van ambachtsman en bezieler Hendrik Durnez is niet de bakker van om de hoek, maar een vooruitstrevend grootambachtelijk bedrijf, waar de focus continu ligt op duurzaamheid, innovatie en digitalisering. Een succesverhaal waar dagelijks ijverig aan verder geschreven wordt.
Sinds de start van gepassioneerd meesterbakker Hendrik Durnez in 1970 houdt biobakkerij De Trog vast aan haar vier pijlers: biologische grondstoffen, tijd, huisbereid natuurdesem en ambachtelijk karakter. Pijlers die hun elke dag opnieuw richting geven én hen verder inspireren.
Een bezoek aan hun gloednieuwe belevings- en R&D-centrum ATELIER PUR PAIN zal ons onderdompelen in de ambacht van het broodbakken. We ontdekken hoe technologie (augmented reality en robotica) hen helpt om de productiecapaciteit te verhogen, de werkdruk te verlagen, de productkwaliteit te optimaliseren en de klantenservice te verbeteren. Ze lichten toe waarom ze steevast de kaart van duurzaamheid trekken en hoe zij op hun manier bijdragen aan de SDG’s, de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties. Ook werpen we een blik op de toekomst van dit gerenommeerde Ieperse groeibedrijf.
Programma
- 12.00 uur: Ontvangst door Voka West-Vlaanderen
- 12.30 uur: (Virtueel) bedrijfsbezoek
- 13.30 uur: Netwerkmoment
- 14.00 uur: Voorziene einde
Voor meer info over dit gastbezoek kan je terecht bij Renate Vandenbulcke.