Skip to main content
Map

Te gast bij Biobakkerij De Trog

Op 23 november opent De Trog in Ieper voor ons de deuren. De biobakkerij van ambachtsman en bezieler Hendrik Durnez is niet de bakker van om de hoek, maar een vooruitstrevend grootambachtelijk bedrijf, waar de focus continu ligt op duurzaamheid, innovatie en digitalisering. Een succesverhaal waar dagelijks ijverig aan verder geschreven wordt.

Sinds de start van gepassioneerd meesterbakker Hendrik Durnez in 1970 houdt biobakkerij De Trog vast aan haar vier pijlers: biologische grondstoffen, tijd, huisbereid natuurdesem en ambachtelijk karakter. Pijlers die hun elke dag opnieuw richting geven én hen verder inspireren.

Een bezoek aan hun gloednieuwe belevings- en R&D-centrum ATELIER PUR PAIN zal ons onderdompelen in de ambacht van het broodbakken. We ontdekken hoe technologie (augmented reality en robotica) hen helpt om de productiecapaciteit te verhogen, de werkdruk te verlagen, de productkwaliteit te optimaliseren en de klantenservice te verbeteren. Ze lichten toe waarom ze steevast de kaart van duurzaamheid trekken en hoe zij op hun manier bijdragen aan de SDG’s, de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties. Ook werpen we een blik op de toekomst van dit gerenommeerde Ieperse groeibedrijf.

Programma

  • 12.00 uur: Ontvangst door Voka West-Vlaanderen
  • 12.30 uur: (Virtueel) bedrijfsbezoek
  • 13.30 uur: Netwerkmoment
  • 14.00 uur: Voorziene einde

Voor meer info over dit gastbezoek kan je terecht bij Renate Vandenbulcke.

Contactpersoon

Renate Vandenbulcke

Administratief medewerker

Adres

Biobakkerij De Trog
Rozendaalstraat 65
8900 Ieper

Wanneer

Prijs

Deze Te gast bij is gratis en exclusief voor leden Voka West-Vlaanderen.

Maximum 25 deelnemers - slechts 1 inschrijving per bedrijf.

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Annuleren kan tot 2 werkdagen voor het evenement en enkel via mail aan Renate Vandenbulcke. Bij niet of laattijdige annulatie wordt een no show fee van 30 euro aangerekend.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.