Skip to main content

Seminarie: Hoe succesvol een buitenlandse markt betreden?

  • Online

Voor ambitieuze ondernemingen die hun business willen doen groeien, is internationaal uitbreiden vaak de nummer 1 prioriteit. Ondernemingen die zich goed voorbereiden en een sterke strategie uitwerken hebben het meeste kans op succes. Tijdens dit interactief tweedelig online webinar leren wij u hoe u het best een nieuwe markt kunt benaderen.

Programma

Tijdens dit interactief online webinar:

  • Leert u hoe u zich kunt voorbereiden om te starten vanuit een sterke positie, wat u moet weten over de nieuwe markt en wat het belang is van focus en duidelijke doelen.
  • Ontwikkelen we een strategie voor uw businesscase. We analyseren de verschillende mogelijkheden om een nieuwe markt te betreden en doorlopen het proces om een keuze te maken. Aan de hand van case studies en voorbeelden vindt u vast en zeker inspiratie om op een overtuigende manier de nieuwe markt te betreden.
  • Leert u tactieken om de strategie zo vlug en efficiënt mogelijk te implementeren.

U gaat naar huis met een duidelijke strategie en een template die u kunt gebruiken bij elke verdere internationale expansie.

Inschrijven voor deze infosessie kan via deze link. Voor meer info kunt u terecht bij Tom Vermeersch. Dit is een interactief online webinar, de link wordt enkele dagen op voorhand bezorgd aan de deelnemers.

Coaching

Na de workshop krijgen de deelnemers toegang tot 1-op-1-coaching. Gedurende vier weken kunnen ze Sophie Boutelegier onbeperkt bereiken via email, telefoon of Skype tijdens ‘business hours’ met vragen over hun internationale groeistrategie.

Spreker

Deze workshop wordt gegeven door Sophie Boutelegier, Global Business Development Expert bij Expandify. Als Belgische - die haar uitvalsbasis heeft aan de Westkust van de Verenigde Staten - helpt ze Europese bedrijven met hun internationale expansie. 

Doelgroep

Deze infosessie is geschikt voor bedrijfsleiders, exportmanagers en international sales managers.

Contactpersoon

Tom Vermeersch

Regioverantwoordelijke Westhoek, Noord-Frankrijk en Wallonie picarde

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 380 euro
  • Niet-leden: 570 euro
  • Ambassadors: gratis

Voka is erkend opleidingsverstrekker in het kader van kmo-portefeuille (www.kmo-portefeuille.be). Dit betekent dat deze opleiding voor 20% of 30% gesubsidieerd wordt door de Vlaamse overheid, mits uw bedrijf aan de voorwaarden voldoet. Uw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Registratienummer: DV.O104126.
Aantal opleidingsuren: 6

KMO-portefeuille

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier uw vraag
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group