Skip to main content
Plato believer quote

Plato Strategie & algemeen management - Mechelen

Plato, Samen sterker ondernemen. Hét lerend netwerk van Voka, waar kennisoverdracht, ervaringsuitwisseling en netwerking centraal staan.

Plato biedt je de mogelijkheid om jouw bedrijfsvoering onder de loep te nemen en te professionaliseren in één of meerdere managementdomeinen. Op een interactieve manier worden kennis en ervaringen met elkaar gedeeld met de bedoeling te professionaliseren en maximaal in te zetten op groei en succes. Je kan daarbij rekenen op de coaching van ervaren meter en peters. Enthousiaste kaderleden uit grote bedrijven en ervaren kmo-bedrijfsleiders delen hun expertise en zijn een klankbord voor jouw ideeën, vragen en knelpunten.

Hoe verloopt een Plato-traject?

 • De groepsindeling:
  Elke groep bestaat uit 15 à 18 ondernemers, kaderleden of professionele medewerkers.
 • Kick-off: Kennismaking en samenstelling van het programma
  Je leert tijdens deze dag de andere deelnemers van jouw Plato-groep op een informele manier kennen. Op deze dag vul je tevens de nulmeting (= Plato-roos) in via het digitaal platform, bepaal je jouw doelstellingen en de groepsagenda op korte en middellange termijn. Dit vormt meteen de basis voor de thema’s van de maandelijkse bijeenkomsten.
 • Maandelijkse sessies:
  Gedurende een jaar kom je met jouw groep maandelijks samen bij de deelnemende bedrijven.
  Na een inleiding over het thema door een expert, een begeleider of een deelnemer worden er ervaringen uitgewisseld, vragen beantwoord en kennis gedeeld.
 • Individuele begeleiding:
  Met specifieke vragen of problemen kan je altijd bij jouw meters en peters terecht. Daarnaast kan er - via ons digitaal platform - ook gebruik gemaakt worden van het Plato-netwerk om een antwoord op jouw vraag te vinden. 
 • Overkoepelende sessies:
  Twee keer per jaar kom je met alle Plato-groepen uit de regio samen om de contacten tussen de deelnemers van de verschillende groepen te versterken. Op deze overkoepelende sessies wordt er kort een management-thema behandeld. Daarna sluiten we af met een gezellige netwerkreceptie.

Plato Strategie en algemeen management

Dit traject richt zich tot ondernemers met groei-ambities die zich samen met collega-ondernemers willen professionaliseren op diverse managementdomeinen. In deze groep brengen wij gelijkgestemde bedrijfsleiders samen om in een open maar vertrouwelijke omgeving ervaringen te delen, gesteund door ervaren meters en peters uit de kmo-wereld. Bekijk de trajectfiche.

Mogelijke thema’s

Plato Strategie en algemeen management single owner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voka – KvK Mechelen-Kempen organiseert al meer dan vijfentwintig jaar het lerende netwerk Plato. Een intensief traject voor bedrijfsleiders of verantwoordelijken die hun ervaring en kennis willen delen om zo te leren van elkaar en te groeien op diverse domeinen.

Meer informatie

Contacteer Filip Vandeweyer via filip.vandeweyer@voka.be of 0474 84 32 35.

In samenwerking met

ING

Agentschap Innoveren & Ondernemen

Wanneer

Prijs

Deelname Plato: € 1.300
Deelname Plato als Voka-lid: € 1.000
Duurtijd: 1 jaar

Prijzen zijn exclusief 21 % btw.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via evi.heylen@voka.be tot 10 werkdagen voor aanvang van de sessie. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. Bij inschrijving ga je ermee akkoord dat Voka - KvK Mechelen-Kempen foto's waarop je eventueel bent afgebeeld, vrij mag aanwenden voor commercieel gebruik.

Banner people coach april-mei
Banner Allindus
Banner Hendrickx mei
banner VanRoey mei
Feestverhuur Van Rompaey
banner AC S Accountants april
Entre Deux Cotes
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse