Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Plato Sales & Marketing

Een constructieve kijk op jouw zaken van collega-ondernemers en managers schrikt je niet af? In Plato Sales & Marketing deel je kennis en ervaringen met andere kmo’s en til je je salesstrategie naar een hoger niveau.
 

Al 30 jaar is Plato een uniek lerend netwerkconcept dat ondernemers samenbrengt. Ook deze Plato Sales & Marketing biedt een klankbord voor 15 gelijkgestemde zaakvoerders en managers van kmo's rond salesstrategieën en marketingplannen. Ervaringsuitwisseling staat centraal, met coaching van experten in het vak.

Inhoud

De groep stelt het programma samen: jullie beslissen welke thema's gedurende het Plato-jaar aan bod komen. Gedurende negen sessies zijn dit mogelijke onderwerpen: customer journeys, de ideale sales funnel, een straffe elevatorpitch, samenwerking tussen marketing en sales, een contentplan dat opbrengt, enzovoort.

1 juni: Kick-off
Later: 9 sessies, 's avonds

Voor wie?

Kmo-zaakvoerders en marketing-/salesmanagers met groeiambities. Je wil professionaliseren en bijleren dankzij kennisuitwisseling met collega-ondernemers.

 

Inschrijven kan via de knop rechtsboven.
Toch liever wat meer info? Plan via deze link een vrijblijvende kennismaking in of neem rechtstreeks contact op met Plato-coördinator Manon Verhaegen.

Contactpersoon

Manon Verhaegen

Adviseur dienstverlening KMO’s en familiebedrijven

Adres

Zetel Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Leden en niet-leden: €1.000 (excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt_6stappenplan