Skip to main content

Plato Marcom 2022-2023

Zet je marketing & communicatiestrategie op scherp, en verwerf meer inzicht in sales! 


Jaartraject in regio Kempen met m/peters Jasmien Vanbroekhoven (Intracto), Raf Hendrickx (SKC-CEN) & Jeroen Verlooy (RTV).

Hoe bepaal je als ondernemer uw markt? En hoe benader je die markt? Heb je al een eerste sales & marketingplan klaar en wil je dit naar het volgende niveau brengen? Ben je een bedrijfsleider van een KMO, marketing of sales verantwoordelijke en wil groeien als manager in het domein van marketing en communicatie? Dan is het Plato-traject marketingcommunicatie, met start in september 2022, iets voor jou! 

Visible for: Visitors, Logged-in users, Voka leden

In dit Plato-traject vertrekken we vanuit de basisgedachte dat je marketing steeds je sales ondersteunt. We zoomen in op sales op basis van je karaktereigenschappen, want zonder sales kan je je bedrijf niet verder laten groeien. We gaan dieper in op non-verbale communicatie, communiceren met medewerkers en verkopen op basis van je introvert of extraverter karakter. Veel ondernemers staan momenteel voor de uitdaging om hun verkoop opnieuw op te drijven. 

Samen met 15-tal bedrijfsleiders of/en managers verzamel je elke maand voor een pittige dialoog en inspirerende content rond eigen gekozen thema’s. Je vormt een hecht, enthousiast netwerk en stimuleert elkaar in groei, door kennis en ervaring te delen, onder de begeleiding van ervaren meters & peters. Naast iets, leer je via Plato ook iemand kennen. Een fijne surplus voor de ontwikkeling van jouw netwerk!

Je Plato meter en peters:

Jasmien Vanbroeckhoven (Intracto), Jeroen Verlooy (RTV) en Raf Hendrickx (SCK-CEN) begeleiden dit traject mee vanuit hun expertise voor het tweede jaar oprij. Heb je een online marketing vraag? Een media gerelateerde vraag of een interne communicatie vraag? Ze geven je graag tips om hiermee om te gaan. Uiteraard gaan ze met jullie ook mee opzoek naar boeiende sprekers en thema’s om ervaringen rond uit te wisselen. 

Hoe verloopt een Plato-traject?

 • Kennismakingsgesprek
  Plato-coördinator Elien Vingerhoets komt graag eens bij je langs, of digitaal om je doelen te bespreken alsook om te kijken of Plato Marcom is wat je zoekt. Zo kan je alvast vrijblijvend kennismaken. 
 • De groepsindeling:
  Elke groep bestaat uit ongeveer 15 ondernemers of kaderleden.
 • Kick-off: Kennismaking en samenstelling van het programma
  Je leert de andere deelnemers van je Plato-groep op een informele manier kennen. Je vult ook de nulmeting (= Plato-roos) in via het digitaal platform, je bepaalt je doelstellingen en de groepsagenda op korte en middellange termijn. Het is de basis voor de thema’s van de maandelijkse bijeenkomsten. 
 • Maandelijkse sessies:
  Een jaar kom je met je groep elke maand samen bij de deelnemende bedrijven. Na een inleiding over het thema door een expert, een begeleider of een deelnemer worden er ervaringen uitgewisseld, vragen beantwoord en kennis gedeeld. We houden dus zo’n 9 avondsessies. 
 • Individuele begeleiding:
  Met specifieke vragen of problemen kan je altijd bij jouw begeleiders (meters en peters) terecht. . 

Bekijk hier de trajectfiche. 

Mogelijke topics:

 • Non-verbale communicatie
 • Trends & strategie
 • Branding-positionering
 • Online marketing
 • Mediatraining
 • Communicatieplan
 • Marketingmix
 • ... 

Voka – KvK Mechelen-Kempen organiseert al 30 jaar het lerende netwerk Plato. Een intensief traject voor bedrijfsleiders of verantwoordelijken die hun ervaring en kennis willen delen om zo te leren van elkaar en te groeien op diverse domeinen.

Contactpersoon

Elien Vingerhoets

Plato coördinator

Wanneer

Prijs

1000 EUR (excl. BTW)

Voorwaarden

Lees hier onze voorwaarden.

VZW - eATA 2021
Ontdek onze vacatures!
Plan je bezoek in ons Experience Center!
VZW - DigiChambers 2021
Logo Mensura
Proximus
SD Worx