Skip to main content
Plato Experten Financieel

Plato Experten Financieel

In het traject Plato Experten Financieel komen financieel verantwoordelijken samen om ervaringen uit te wisselen over financiële en operationele onderwerpen. Gedurende het traject proberen we vanuit verschillende inzichten en benaderingen uw financieel beleid verder te optimaliseren.

financieelDe behandelde thema’s binnen Plato Experten Financieel worden bepaald door de deelnemers zelf aan het begin van het traject.

Hieronder alvast enkele voorbeelden:

investeringsdossier – budgetcontrole – rapportering – fiscale optimalisatie – working capital – interne of externe financiering – digitalisering/e-invoicing – cashflowmanagement – …

Dit traject gaat van start op 8 oktober 2020.

Wenst u meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met projectverantwoordelijke Johan Van Gool via johan.vangool@voka.be.


Annulatievoorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk tot 30 dagen voor aanvang van de kick-off. Zoniet blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Tot de eerste sessie mag een ingeschreven deelnemer zich door een collega laten vervangen. Na facturatie worden geen wijzigingen meer aangebracht. 

De deelnemer geeft de toestemming aan Voka om de persoonsgegevens op te nemen in de databestanden van Voka. De privacywetgeving zal gerespecteerd worden. Voka behoudt zich het recht om een Plato-groep te annuleren.

Als er zich binnen de groep concurrentie voordoet, dan wordt de deelname van het concurrerende bedrijf voorgelegd aan de eerst ingeschreven deelnemer. Deze heeft het recht om deelname te weigeren, omwille van concurrentiebeding en vertrouwelijke informatie.

Contactpersoon

Johan Van Gool

Member services/projectbegeleider finance

Wanneer

Prijs

1000 euro

aio

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group