Skip to main content
Ontbijtclub Hageland november

Ontbijtclub Hageland november

Elke tweede donderdag van de maand organiseren wij een ontbijtclub in het Hageland. Op 14 november zijn we opnieuw te gast in de Winge Golf & Country Club om te netwerken met ondernemers uit Oost-Brabant.

Tijdens een smaakvol ontbijt hebben we het deze keer over een gewichtig onderwerp: financiële fraude. Iedereen heeft wel al eens phishing mails in zijn mailbox ontvangen. Maar ook bedrijven krijgen almaar vaker te maken met cybercriminaliteit. En wat verontrustend is: de fraudeurs gaan tegenwoordig bijzonder professioneel te werk. 

Toch kunnen enkele eenvoudige oplossingen helpen om grote financiële verliezen te voorkomen. Expert Alexandre Pluvinage legt uit hoe je jouw bedrijf kunt voorbereiden op deze dreiging. Dit wordt ongetwijfeld jouw nuttigste ontbijt ooit! En bovendien gratis voor Voka-leden. Klikken en inschrijven!
 

Programma

  • 07.30 tot 08.00 u:     ontvangst met ontbijt
  • 08.00 tot 08.30 u:     spreker
  • 08.30 tot 09.30 u:     netwerking
     

Spreker

Alexandre Pluvinage is een expert op het vlak van bewustwording rond fraude en cybersecurity. Hij is Head of Human Security bij ING en manager van de focus group awareness bij de Belgische Cyber Security Coalition. Alexandre geeft ook les aan de Solvay Business School in cybersecurity management.

In samenwerking met

golf

Contactpersoon

Jolien Meeusen

Key Account Relatiebeheerder Oost

Adres

Winge Golf & Country Club
Leuvensesteenweg 254
3390 Tielt-Winge

Wanneer

Prijs

Voka-leden: gratis 
Niet-leden: Graag contact opnemen met jolien.meeusen@voka.be
 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad