Skip to main content
Ontbijtclub Hageland - augustus

Ontbijtclub Hageland - augustus

Elke tweede donderdag van de maand organiseren wij een ontbijtclub in het Hageland. Dan kan je ondernemers uit Oost-Brabant leren kennen tijdens een lekker ontbijt in een aangename setting. Elke editie zorgen we ook voor een inspirerende spreker.

Op 22 augustus nodigen we Nico Ivens uit, een specialist in sales efficiency. Hoe zorg je ervoor dat business development een integraal deel uitmaakt van je bedrijfsstrategie, en niet enkel afhangt van de ‘goesting’ van je salesteam? ‘Groei-Maturiteit’ noemt hij het zelf, en dat wordt het centrale thema tijdens het ontbijt.

Klanten zijn minder loyaal en tegelijk veeleisender dan vroeger. Concurrentie is heviger. Nieuwe klanten zoeken blijft een absolute noodzaak. En toch laten we dit te vaak afhangen van de persoonlijke inzet en het buikgevoel van de verkoopploeg. Hoe schakel je over naar een efficiënte, structurele prospectiemethodologie? Nieuwe technologieën zorgen voor een gedetailleerd inzicht in hoe je prospecten het best kunt bereiken en hoe je persoonlijke toegevoegde waarde kan creëren. Maar vergeet ook je bestaande klanten niet. Focus op customer excellence en ambassadeursprogramma’s zorgen voor actieve ambassadeurs die ook weer nieuwe prospecten opleveren. Een win-win dus. En Nico weet er alles over. 
 

Programma

07.30 u – 08.00 u:     ontvangst met ontbijt
08.00 u – 08.30 u:     spreker
08.30 u – 09.30 u:     netwerking

Spreker

Nico Ivens is al 20 jaar professioneel bezig met alle aspecten van verkoop en is daarbij een fervent ‘believer’ van een geïntegreerde sales- & marcomaanpak. Daarbij coacht en traint Nico vaak een salesteam, of neemt hij een salesmanagementrol ad interim op.

Nico is partner bij JDI, een adviesbureau dat bedrijven helpt hun groeiambities te realiseren.

 

Contactpersoon

Jolien Meeusen

Key Account Relatiebeheerder Oost

Adres

Winge Golf & Country Club
Leuvensesteenweg 254
3390 Tielt-Winge

Wanneer

Prijs

Voka-leden: gratis 
Niet-leden: 35 euro
(excl. btw)
 

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Je kan inschrijven via inschrijvingen.vb@voka.be, via de oranje knop op de eventpagina op onze website of via de Voka Vlaams-Brabant networking app (beschikbaar voor iOS en Android).

Opgelet!
Wegens de vakantieperiode zal jouw inschrijving worden verwerkt na 13 augustus.

Proximus
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad