Ondernemend Zomerfeest 2018

25/09/2018

Ondernemend Turnhout, Stad Turnhout en Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen organiseren op dinsdag 25 september het Turnhouts Ondernemend Zomerfeest, een zomers netwerkmoment dat u écht niet mag missen!

Ondernemend zomerfeest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het stadsbestuur is de gastheer van dienst en verwelkomt jou op het Warandeplein. Deze locatie, met zicht op het prachtige kasteeltje, vormt de ideale plek om te genieten van foodtrucks en elkaars gezelschap. Je kan kiezen voor het programma mét voorafgaand bezoek aan de schouwburg of zonder. Duid dit bij jouw inschrijving duidelijk aan.

Programma

  • 18.00 uur: Ontvangst van de bezoekers van de Warande en de Schouwburg
  • 18.15 uur: Start van het bezoek achter de schermen van de Warande en de Schouwburg 
  • 19.00 uur: Start van het Zomerfeest op het Warandeplein 
  • 19.15 uur: Verwelkoming door Eric Vos, burgemeester 
  • 19.30 uur: Start van walking dinner met foodtrucks  
  • 22.00 uur: Einde

Snel inschrijven is de boodschap! De locatie kan maximaal 120 personen ontvangen.

Meer informatie

Neem contact op via contact@ondernemendturnhout.be.

In samenwerking met

Stad TurnhoutOndernemend turnhoutKempen midden

 

 

 

 

* Ondernemend Turnhout brengt ondernemers en managers uit de verschillende industriezones samen om te netwerken en te werken aan het positieve imago van Turnhout als stad om in te werken en te ondernemen. Het wil opportuniteiten en knelpunten aanpakken en de contacten met het Turnhoutse stadsbestuur en andere spelers zoals onderwijs, cultuur … verstevigen. Dit gebeurt onder de vleugels van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen en hun lokaal ondernemersnetwerk LON Voka Kempen Midden. Lid zijn van Voka is een aanrader, maar geen verplichting om deel te nemen aan de activiteiten van Ondernemend Turnhout. Meer informatie en het jaarprogramma 2018 (5 activiteiten) vind je via www.ondernemendturnhout.be. Vragen? contact@ondernemendturnhout.be.