Skip to main content
Ondernemend Turnhout

Ondernemend Turnhout: Ondernemen & Duurzame Energie

Ondernemend Turnhout* organiseert samen met de stad Turnhout en Voka Lokaal Midden Kempen, één van de lokale ondernemersnetwerken van Voka - Mechelen-Kempen, op 21 november het netwerkmoment 'Ondernemen & Duurzame Energie'.

De energietransitie draait nu echt op volle toeren voor bedrijven die innovatief en rendabel willen blijven. De ideale oplossing is voor elk bedrijf anders, er is geen “one size fits all”. Op 21 november reiken we met Ondernemend Turnhout alvast enkele interessante inzichten aan … 

Programma

  • 18u45: Onthaal
  • 19u00: Verwelkoming, door Pat Van Roey, voorzitter Ondernemend Turnhout
  • 19u05: Producten voor een duurzaam energiebeheer, door CEBEO
  • 19u20: Opportuniteiten voor diepe geothermie, door Hartwin Leen van Kelvin Solutions
  • 19u50: Campina Energie : burgerparticipatieprojecten rond duurzame energie, ook iets voor bedrijven door Willem Janssens 
  • 20u05 Stad Turnhout: Klimaatplan en Warmtenetten, door Marc Machielsen
  • 20u20: Round-up
  • 20u30: Netwerking

Meer informatie

Neem contact op via contact@ondernemendturnhout.be.

In samenwerking met

Ondernemend turnhout

Stad Turnhoutvoka lokaal kempen midden

 

 

 

*Ondernemend Turnhout brengt ondernemers en managers uit de verschillende industriezones samen om te netwerken en te werken aan het positieve imago van Turnhout als stad om in te werken en te ondernemen. Het wil opportuniteiten en knelpunten aanpakken en de contacten met het Turnhoutse stadsbestuur en andere spelers zoals onderwijs, cultuur … verstevigen. Dit gebeurt onder de vleugels van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen en hun lokaal ondernemersnetwerk Voka Lokaal Midden Kempen. Lid zijn van Voka is een aanrader, maar geen verplichting om deel te nemen aan de activiteiten van Ondernemend Turnhout. Meer informatie en het jaarprogramma 2018 (5 activiteiten) vind je via www.ondernemendturnhout.be. Vragen? contact@ondernemendturnhout.be.
 

 

Adres

CEBEO,
Veedijk 31
2300 Turnhout

Wanneer

Prijs

Gratis.
Inschrijven is wel verplicht.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via ine.vanheeswijk@voka.be. Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 50,- euro (excl. btw) aangerekend voor gemaakte kosten. Voka - KvK Mechelen-Kempen maakt dit bedrag integraal over aan een goed doel. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt. 

Banner Hendrickx mei
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse