Ondernemend Turnhout - Hoe gaat Turnhout om met afval?

28/03/2019

Ondernemend Turnhout* organiseert samen met de stad Turnhout en LON Voka Kempen Midden, één van de lokale ondernemersnetwerken van Voka - Mechelen-Kempen, op 28 maart het netwerkmoment 'Hoe gaat Turnhout om met afval?'.

Nieuwsberichten aangaande klimaat en milieu domineerden de afgelopen weken het nationale nieuws. Welke inspanningen worden er in onze regio genomen? Wat gebeurt er met het afval van de Turnhoutse gezinnen en bedrijven? Wat wordt er gerecupereerd en hoe?
 
Om hierop antwoord te krijgen, zijn we op donderdag 28 maart vanaf 18u45 te gast bij Van den Broeck Recycling in Oud-Turnhout. We starten stipt om 19u00. Aansluitend is er een netwerkreceptie.
 
Breng gerust uw collega's mee. Ze zijn van harte welkom op deze netwerkavond. 

Agenda

  • 18.45 uur: onthaal
  • 19:00 uur: verwelkoming door Bart Boeckx
  • 19:10 uur: verwelkoming door gastvrouw An Van den Broeck (Van den Broeck Recycling), recyclage van oude metalen’
  • 19:40 uur: Renewi aan het woord
  • 20:10 uur: Katleen Mertens, communicatieverantwoordelijke IOK, ‘rol van IOK voor afvalverwerking regio Kempen’
  • 20:40 uur: round up
  • 20:50 uur: netwerking

 
PS: reserveer ook alvast 16 mei in uw agenda!

Meer informatie

Neem contact op via contact@ondernemendturnhout.be.

In samenwerking met

Stad TurnhoutOndernemend turnhoutKempen midden

 

 

 

 

* Ondernemend Turnhout brengt ondernemers en managers uit de verschillende industriezones samen om te netwerken en te werken aan het positieve imago van Turnhout als stad om in te werken en te ondernemen. Het wil opportuniteiten en knelpunten aanpakken en de contacten met het Turnhoutse stadsbestuur en andere spelers zoals onderwijs, cultuur … verstevigen. Dit gebeurt onder de vleugels van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen en hun lokaal ondernemersnetwerk LON Voka Kempen Midden. Lid zijn van Voka is een aanrader, maar geen verplichting om deel te nemen aan de activiteiten van Ondernemend Turnhout. Meer informatie en het jaarprogramma 2018 (5 activiteiten) vind je via www.ondernemendturnhout.be. Vragen? contact@ondernemendturnhout.be.