Skip to main content
Meet & Greet Waals-Brabant (GRATIS)

Meet & Greet Waals-Brabant (GRATIS)

Ontdek de opportuniteiten van Waals-Brabant!

Al ligt hoofdstad Waver op nauwelijks 60 kilometer, Waals-Brabant is voor heel wat Antwerpse bedrijven vrij onontgonnen gebied. Nochtans is het een economische pool, met meer dan 10.000 bedrijven, een wetenschapspark en een specialisatie in geavanceerde technologie. Ontdek op Meet & Greet Waals-Brabant op 10 september wat de kleinste Belgische provincie ook aan uw bedrijf te bieden heeft.

Welke ondernemers zijn er actief? Hoe kan u hen leren kennen? Onze eerste Meet & Greet Waals-Brabant brengt u er alles over bij. Tijdens een informeel hapje en tapje netwerkt u over de taalgrens heen met een bijzonder interessante delegatie. Hiervoor werkt de Antwerps-Wase Kamer samen met de collega’s van de Kamer van Koophandel Waals-Brabant, onder leiding van voorzitter René Branders en directrice Céline Squelart.

Ontdek deze economische parel op dit gratis evenement.

Adres

Zetel Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Dit evenement is gratis.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland biedt u dit event gratis aan. Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij u ons uiterlijk de dag voor de activiteit nog te verwittigen via mail naar pr.aw@voka.be. Verwittigt u niet of laattijdig? Dan zullen wij u een forfait aanrekenen van 75 euro (excl. btw) per persoon voor de gemaakte kosten en organisatie.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

CapitalAtWork
Deloitte
facilicom
ING
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
Rombit_corporate partner
SD  Worx
Tormans_Corporate partner