Skip to main content
Logo Kameracademie

Meet the expert: Zuidoost-Azië

Bespreek jouw plannen, problemen en vragen over Zuidoost-Azië met onze business professional uit Thailand

Meet the expert is een concept van Voka waarbij je als bedrijf individueel en vertrouwelijk jouw plannen of problemen kan bespreken met een deskundige op een internationale regio gedurende 45 min. Deze één op één kennismaking gaat door in de gebouwen van Voka.

De voertaal van jouw afspraak is Engels. 
We verzoeken je jouw vragen vooraf door te mailen zodat de expert jouw gesprek al kan voorbereiden.

Jouw experten

De heer Alexander Alles begon zijn Azië loopbaan met zijn functie als project manager voor een KMO waar hij verantwoordelijk was voor de verkoop in het Azië-Pacific gebied. Vanaf 2006 tot 2014 was hij verantwoordelijke internationale relaties bij de Duits-Azië Business Circle, een vzw die Duitse KMO’s ondersteunt in hun zakendoen met het Oosten en vice versa.  In 2014 werd Alex Senior Project officer bij EUROCHAMBRES, de koepelorganisatie van Federaties van Kamers van Koophandel in Europa.  Hij leidde daar het marketing team van het ‘EU SME Centre’, een project opgericht door de Europese Commissie om Europese SMEs te ondersteunen in hun zaken doen met China.  Since 2018 is hij operationeel directeur voor Sanet. In deze functie sensibiliseert en helpt hij ook Europese bedrijven met hun zakendoen in de ASEAN landen.

 

Meer info

petra.vanbouwelen@voka.be

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen - Kempen (Locatie Mechelen)
Onze-lieve-Vrouwestraat 85
2800 Mechelen

Wanneer

Prijs

Leden:
€ 50 Excl. BTW

 

Niet-leden:
excl. leden

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annulatievoorwaarden:
Annulering van jouw inschrijving is, uitsluitend schriftelijk (per e-mail), mogelijk tot 10 kalenderdagen voor het begin van het seminarie. Vanaf 10 dagen blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Jouw plaats mag echter altijd door een collega worden ingenomen.

Meer info
petra.vanbouwelen@voka.be
Tel: 015/45 10 20 

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Deloitte Private
PFL logo
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse