Skip to main content
zz

Marktgericht innoveren dankzij marktonderzoek i.s.m. VLAIO

Van concept tot marktintroductie: welke meerwaarde biedt marktonderzoek om marktgericht en succesvol te innoveren. En hoe pak je dit aan?

Om je product of dienst marktgericht succesvol op de markt te brengen, hou je best een vinger aan de pols bij de doelgroep. Maar hoe doe je dat in de praktijk? Soms kan je veel leren uit data (al dan niet big…) die doorheen het innovatietraject gegenereerd worden. Maar wat als je geen data ter beschikking hebt om uit te leren?

Tijdens deze sessie wordt aan de hand van voorbeelden en concrete cases toegelicht welke meerwaarde marktonderzoek kan bieden naargelang de innovatiefase (gaande van concept tot marktintroductie en verlenging van de levenscyclus dankzij innovatie). De opleiding heeft als doel deelnemers de nodige handvaten aan te reiken om marktgerichter te innoveren door gebruik te maken van marktonderzoek en hen op weg te helpen met concrete vragen/cases. 

Docent: Inge Ectors is onderzoeker Klantgerichtheid aan de Hogeschool PXL, expertisecentrum Innovatief Ondernemen.  

Wil je klantgerichter innoveren?  Schrijf je dan nu in!

De workshop wordt georganiseerd door VLAIO in het kader van het Breng je innovatie naar de markt-project. Een initiatief binnen SALK (Strategisch Actieplan voor Limburg in het Kwadraat) dat bedrijven – onder begeleiding van  VLAIO bedrijfsadviseurs aanmoedigt om efficiënt en duurzaam te innoveren. Dit project wordt uitgevoerd met de steun van EFRO en het Hermesfonds van de de Vlaamse regering,  Vlaamse Minister Economie.

Inschrijven is gratis, we geven wel voorkeur aan Limburgse groeibedrijven.
Na ontvangst van bevestiging van deelname ben je definitief ingeschreven voor deze workshop.


 

zz

 


Deze workshop is gratis en onderdeel van het evenement ZigZag naar 2029.
www.voka.be/limburg/zigzag

Met dank aan onze partner 

vlaio

 

Adres

Expo Hasselt
Gouverneur Verwilghensingel 70
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo