Skip to main content
Map
  • Netwerkevents
  • Lunch & Boekvoorstelling "België kan beter" van Bart Van Craeynest
Voka Netwerking

Lunch & Boekvoorstelling "België kan beter" van Bart Van Craeynest

Economie

Gaat ons land straks failliet? Zal er binnen vijftig jaar nog geld zijn voor de pensioenen? Neemt AI straks al onze jobs over? Moeten we allemaal minder gaan consumeren om het klimaat te redden? Gaan we collectief verarmen?

Samen met 15 experts graaft Voka-hoofdeconoom Bart Van Craeynest dieper in de economische thema’s waar we allemaal van wakker liggen. Tijdens deze lunch stelt hij zijn nieuwste boek voor.

Een unieke gelegenheid!

Dat de kinderen van vandaag beter af zullen zijn dan hun ouders, is niet langer vanzelfsprekend.

Maar dat hoeft niet zo te zijn. België kan beter, veel beter. Op het vlak van onze arbeidsmarkt, het onderwijs, de fiscaliteit, ondernemerschap, armoede… is België zeker geen topland. Er zijn veel mogelijkheden om beter te doen, en daarvoor hoeven we het warm water niet opnieuw uit te vinden. Andere landen tonen al aan hoe het kan. Het potentieel dat daarin ligt voor België is enorm.

Als we onze welvaart ook voor de toekomst willen veilig stellen, en zelfs nog verder versterken, dan moeten we beter doen. Het kan wél. En dan kunnen we ervoor zorgen dat onze kinderen straks beter af zullen zijn dan wij.

belgie kan beter - boek

Over de auteur

Bart Van Craeynest (1975) is hoofdeconoom bij Voka. Hij volgt al meer dan 20 jaar de internationale conjunctuur op de voet, met daarbij speciale aandacht voor de Belgische economie. Hij schrijft een twee-wekelijkse column in De Tijd en een wekelijkse column voor Business AM.

Netwerklunch

De Victorie serveert een drie-gangenlunch met aangepaste dranken. Het restaurant staat gekend om zijn eigentijdse Franse keuken met een Zuiderse touch. Dus verwacht je aan echte verwennerij!

Contactpersoon

Lutgard Cromboom

Relatiebeheerder regio Groot-Leuven

Adres

De Victorie
Kerkdreef 1
3210 Linden

Wanneer

Prijs

Voka-lid: €115
Niet-lid: €165

(excl. btw)

Je krijgt een gesigneerd exemplaar van het boek mee naar huis!

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus