Skip to main content
Map

Lerend Netwerk Logistics 2022

Ben je verantwoordelijk voor een goed georganiseerde waardeketen? Wil je jouw kennis bijschaven en nieuwe inzichten krijgen? Wil je de logistieke processen beter op elkaar afstemmen en ben je op zoek naar een klankbord? Dan is dit lerend netwerk logistiek je op het lijf geschreven.

 

De werkomgeving van logistiek en supplychain verantwoordelijken verandert in een razendsnel tempo en de uitdagingen die op hen afkomen zijn talrijk en brengen veel vragen met zich mee. Tijd om het lerend netwerk logistiek te raadplegen!

Dit netwerk stimuleert jouw efficiënt en resultaatgericht denkvermogen. Het geeft je een overzicht van diverse soorten van probleemaanpak. En dankzij de ervaringsuitwisseling met collega's van andere bedrijven krijg je nieuwe inzichten. Bovendien start elke sessie met een bedrijfsrondgang in een deelnemend productiebedrijf. Een boost voor de inspiratie!
 

Op het programma

We focussen op het managen van de waardeketen: we kijken waar procesoptimalisatie mogelijk is en hoe je dit kan aanpakken. Het doel is om je logistieke processen robuuster te maken. We snijden thema’s aan zoals strategisch voorraadbeheer, logistieke kpi’s, multiple sitebeheer,…

Voor wie?

Logistiek of warehouseverantwoordelijken

Meer info

Bij vragen mag je contact opnemen met projectverantwoordelijke Lisa Den Tandt of via 056 24 16 56.

Contactpersoon

Lisa Den Tandt

Member Services - Productie/kwaliteit

Wanneer

Prijs

1.000 euro voor Voka-leden

Niet-leden betalen een supplement van 50% bovenop het ledentarief.

 

Deontologische code

Respect, eerlijkheid en vertrouwelijkheid van informatie in het lerend netwerk zijn key en enkel mogelijk in een gesloten netwerkomgeving, zonder aanwezigheid van derden. Aangezien de sessies plaatsvinden in de deelnemende bedrijven en starten met een rondleiding op de werkvloer, rekenen wij op de loyauteit en gastvrijheid van elk bedrijf. 

Deze opleiding komt in aanmerking voor de kmo-portefeuille. Erkenningsnummer: DV.O104126

kmo portefeuille

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd in de vorm van foto en/of film dat nadien op Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.


Dit traject ondersteunt SDG 9. De 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties worden wereldwijd ingezet als doelstellingen voor duurzame ontwikkeling. Ze vormen ook de basis van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO).

SDG 9

 

Meer info over het VCDO kan je hier terugvinden.


Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag