Skip to main content

Leren netwerken voor advocaten

Verkoop jezelf op netwerkevents

Je woont een netwerkevent bij maar weet niet goed hoe je dit moet aanpakken. Wie spreek je aan? Hoe breek je het ijs? Hoe stel je jezelf voor?
Als advocaat contact leggen op een netwerkevent is niet zo eenvoudig, zo leert de ervaring. Sommige gesprekspartners haken zelfs al af van zodra ze horen wat jouw beroep is. Nochtans vervul jij als advocaat een belangrijke rol, als deskundige partner die hen behoedt voor potentiële problemen.
Je mag je dus wel bestempelen als de Axel Witsel onder de ondernemers. Want in jouw cruciale rol zorg je voor rust en een vlot verloop van de onderneming. Hoe minder je in het oog loopt, des te beter de onderneming draait. Tijdens deze hands-on opleiding leer je hoe je deze boodschap sterk overbrengt en krijg je tal van praktische tips om succesvol te netwerken.  

Wat mag je verwachten?

  • Je leert de interesse wekken bij gesprekspartners
  • Je doet tips en tricks voor boeiende gesprekken op
  • Je krijgt een introductie tot de elevator pitch
  • Je leert jouw meerwaarde voor een onderneming uitleggen

DOELGROEP
Advocaten

SPREKER
Trainer Serge Dal Bosco heeft al ruim 25 jaar ervaring in communicatie, verkoop- en managementtechnieken. Sinds 2011 is hij ook gecertifieerd DiSC-trainer. Door zich aan te passen aan jouw persoonlijkheid en gedragsstijl, helpt hij je om zoveel mogelijk uit deze training te halen.

Contactpersoon

Margo Mathys

Coördinator opleidingen en lerende netwerken

Adres

Zetel Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Als lid betaalt u 150 euro (excl. 21% btw)
Als niet-lid betaalt u 210 euro (excl. 21% btw)

 

Voorwaarden

Annulatie
Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 3 februari 2022. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen. De Kamer behoudt zich het recht om de opleiding te annuleren indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort.

kmo-portefeuille
Recupereer een deel van uw opleidingskosten via de kmo-portefeuille. De aanvraag moet ten laatste twee weken na de start van de opleiding gebeuren op www.kmo-portefeuille.be.
Indien u beroep doet op de kmo-portefeuille, dient u nog btw op de volledige opleidingskost te betalen.

Benodigde informatie kmo-portefeuille
Het registratienummer van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland: DV.O104083.
Type dienstverlening: opleiding
Datum inschrijving: 10 februari 2022
Projectbedrag: €150 voor leden, €210 voor niet-leden
Aantal opleidingsuren: 3

Coronamaatregelen
Deze activiteit wordt georganiseerd met respect voor de veiligheidsmaatregelen die op dat moment gelden. We houden ingeschreven deelnemers een week vooraf op de hoogte over eventuele extra maatregelen of wijzigingen.

 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Welt white paper
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
Gosselin
CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans