Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Kennissessie - Innovatieve oplossingen voor personeelsschaarste in welzijn en zorg
KS

Kennissessie - Innovatieve oplossingen voor personeelsschaarste in welzijn en zorg

Op dinsdag 13 oktober organiseert Voka Health Community de kennissessie “Innovatieve oplossingen voor personeelsschaarste in welzijn en zorg” bij De Montil te Affligem (i.s.m. ICT4Care Colloqium). Deze sessie zal coronaproof georganiseerd worden, waarbij alle regels van social distancing gerespecteerd worden. Het aantal plaatsen is beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap!

Covid-19 heeft ons gedwongen tot een plotse spurt in innovatie in welzijn en zorg. Vraag is of we lessen hieruit kunnen meenemen in het vinden van oplossingen voor de toenemende personeelsschaarste. Bovendien staat de wereld niet stil en zijn er reeds tal van goede praktijken in binnen- en buitenland. 

Tijdens de kennissessie van Voka Health Community op dinsdag 13 oktober stellen we onze tweede deelpaper in de serie over personeelsschaarste voor aan het brede publiek, met een dubbele focus binnen een corona en postcorona perspectief:

  • de inzet van innovatie, digitalisering en technologie als deel van de oplossing;
  • de voorstelling van een ruimer, geïntegreerd health-innovatieplan om niet enkel aan personeelsschaarste, maar ook heel wat andere uitdagingen het hoofd te bieden, van preventie en welzijn tot zwaar curatieve zorg.

Met reeds bevestigde bijdrages van o.a. Frank Dendas (Philips), Peter Van Biesbroeck ( Voka - KvK Vlaams-Brabant), Jan Van Emelen (OptiHealth) en Pieter Van Herck (Voka).

Kan u er bij zijn op dinsdag 13 oktober? Schrijf u dan snel in en ontdek hoe het geïntegreerd health-innovatieplan het verschil kan maken voor de toenemende personeelsschaarste binnen welzijn en zorg.

Wil u weten wat hieraan vooraf ging? Lees dan onze kick-offpaper met startanalyse, eerste aanbevelingen en volgende stappen over "Personeelsschaarste in welzijn en zorg".

Adres

De Montil
1790 Affligem

Wanneer

Prijs

€50 (leden Health Community)
€50 (zorgorganisaties, lid van Voka en Health Community)
€110 (niet-leden Health Community)
€25 (studenten)
Patiëntenorganisaties, die lid zijn van Health Community kunnen gratis deelnemen aan deze sessie. Let wel, er wordt een no-show-fee van €65 gehanteerd bij het niet tijdig annuleren van de deelname.

Prijzen excl. btw - betalen doet u na ontvangst van onze factuur.

Voorwaarden

De deelnameprijs blijft volledig verschuldigd tenzij de annulatie ons schriftelijk bereikt uiterlijk op 8 oktober 2020. Een vervanger mag steeds uw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

IMU - Toerisme Vlaams-Brabant
VZW - Staples - 409
VZW - IMU - FIT
ING
SD  Worx