Skip to main content
Map
Voka Opleiding

Kennismaken met Real Leaders 2024

  • Hybride

Echte leiders zijn echte mensen; authentiek, krachtig, kwetsbaar, gevoelig en charismatisch. Maar om dat te zijn, moet je eerst in de spiegel durven kijken. 
Het zijn kwaliteiten waar je in kunt groeien door hard aan jezelf te werken. Volg deze infosessie om meer te weten te komen over deze opleiding. 

Het traject Real Leaders is er enkel en alleen voor hen die de moed hebben om in de spiegel te kijken. Die durven bezinnen en verandering in hun leven willen toelaten. 
Neem jij genoegen met een middelmatig leven of een middelmatig leiderschap?
Of kies je eerder voor een inspirerende rol waarbij jij voor jouw werknemers een omgeving wil creëren die gebaseerd is op waarden die de wereld mooier maken?!
 

Met Real Leaders werk je aan jezelf als persoon maar ook aan je leiderschap skills.


Tijdens deze eerste module duiken we in je verleden. Onbewust worden we allemaal tegen gehouden door patronen en gewoontes die ons verhinderen om een bepaald potentieel te vervullen. Deze patronen vloeien voort uit je individuele en sociale geschiedenis. We gaan samen op zoek naar wie je echt bent en wat jouw doelen zijn.

In de tweede module onderzoeken we jouw rol in een groep. Hoe fungeer je zelf in verschillende groepen, welke rollen neem je aan en welk effect heb jij als individu op andere groepsleden? 

  • Hoe leidt jij een groep? Op een authentieke, moedige en sensitieve manier. 
  • Didactisch gezien leer je ook over de wetenschap achter groeps- en teamontwikkeling - met onmiddellijke toepassing in de teams die je leidt.
  • Je leert feedback geven en ontvangen, hoe je je team mogelijk tegenhoudt en hoe je het beste in een team naar boven kunt halen.

De laatste dag brengt het traject tot een climax. 
Alles wat je geleerd hebt tijdens dit traject worden in een pitch gegoten met als slotstuk de impact van Real Leaders op jouw leven nu en de toekomst.
Welke conclusies heb je genomen en welke acties ga je ondernemen? 

Deze slotpresentatie wordt niet alleen bijgewoond door de andere deelnemers van Real Leaders maar ook door een externe jury. 

Tussen de modules door zijn er duidelijke, actiegerichte huiswerkinstructies, zodat je al gaande weg optimalisaties in jouw eigen team kunt implementeren. 

Wil je hier graag meer info over?

Kom dan op 4 december naar onze gratis infosessie

Contactpersoon

Sofie Bockaert

Commercieel en Marketing Directeur

Wanneer

Prijs

Gratis
Inschrijven verplicht

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus