Skip to main content
televic

Jong Voka visits Televic

Op donderdag 20 februari zetten we het nieuwe Jong Voka-jaar meteen goed in met een bezoek aan Televic, waar we een unieke blik achter de schermen krijgen! CEO Lieven Danneels deelt er zijn ondernemersverhaal en vertelt ons over zijn passie voor innovatie en hoe hij deze lijn steeds tracht door te trekken binnen dit bedrijf. 

Opgericht in 1946 als Belgische producent van professionele radiosystemen, wist Televic zich over de jaren heen te ontpoppen tot internationale marktleider in high-end communicatiesystemen over verschillende markten.
 
Een vooruitstrevend bedrijf met op kop de bekwame stuurman Lieven Danneels die innovatie als een van de belangrijkste pijlers van de onderneming beschouwt. Zo blijft Televic steeds op zoek naar nieuwe opportuniteiten om zichzelf te blijven uitdagen om zo op kop te blijven binnen haar sector. En dat komt alleen maar ten goede van haar klanten!
 
Op donderdag 20 februari 2020 krijgt je de kans om met Jong Voka binnen te kijken in dit visionaire bedrijf in Izegem. CEO Lieven Danneels neemt ons mee door de historie van deze onderneming en legt ons uit op welke manier Televic innovatief blijft. 

Programma

  • 18.30 uur: Ontvangst
  • 19.00 uur: Blik achter de schermen
  • 19.30 uur: Keynote Lieven Danneels (alsook Voorzitter Voka-West-Vlaanderen).
  • 20.30 uur: Wining & Dining
  • 22.00 uur: Einde

Geïnteresseerd om dit bedrijf van binnenuit te ontdekken? Schrijf je dan hier in. Bezoek alvast eens de website van Televic. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Astrid De Clerck.
 

picobello     stella p     axxi     renewi

 

Contactpersoon

Astrid De Clerck

Member Services - Startend ondernemen

Adres

Televic
Leo Bekaertlaan 1
8870 Izegem

Wanneer

Prijs

  • 40 euro voor Voka-leden
  • 60 euro voor niet-leden

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Proximus
SD  Worx