Skip to main content
Map

Jong Voka visits Sioen Industries

Op maandag 18 december zijn we met Jong Voka te gast bij een klepper van formaat: Sioen Industries. Maak kennis met dit familiebedrijf pur sang en ontdek hoe ze een wereldspeler met een lange traditie in textiel werden. Deze Jong Voka wordt bovendien gekoppeld aan de Raad van Bestuur van Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen, het moment bij uitstek dus om jouw netwerk naar een nog hoger niveau te tillen. 

Jong Voka visits Sioen Industries

Sioen Industries, dat is meer dan 100 jaar textieltraditie. De wieg van het bedrijf stond in 1907 in Rumbeke, waar Adolf Sioen een weverij startte onder de naam Sioen-Sabbe. De eerste bladzijde van een wereldwijd succesverhaal werd geschreven. Maar dit succes kwam er niet zonder slag of stoot. Zo was er in 1991 een verwoestende brand die de hoofdzetel in Ardooie volledig vernielde, inclusief productie. 

Deze en andere uitdagingen komen aan bod tijdens ons bezoek waarbij we meegenomen worden in 100 jaar ondernemende familiegeschiedenis. We gaan er in gesprek met mevrouw Pascale Sioen, CEO van de Chemicals divisie en de heer Jean-Charles Joris, CO-CEO van Sioen Technical weaving.

Daarnaast krijgen we een rondleiding in hun state-of-the-art showroom. Afsluiten doen we met een ontspannend netwerkmoment waarin ongetwijfeld opnieuw een pak boeiende contacten kunnen gelegd worden. Schrijf je snel in, de plaatsen zijn beperkt. We hanteren het principe 'first come, first served'.

Programma

  • 17.45 uur: Ontvangst 
  • 18.00 uur: Start rondleiding
  • 19.00 uur: Einde rondleiding 
  • 19.30 uur: Het verhaal van de Groep Sioen and the story behind, door mevrouw Pascale Sioen, CEO van de Chemicals divisie en de heer Jean-Charles Joris, CO-CEO van Sioen Technical weaving
  • 20.15 uur: Start netwerkmoment en catering 
  • 22.30 uur: Voorziene einde

Met dank aan onze partners

 Picobello     Axxi     ConXioN

Stella P      Renewi


Jong Voka

Jong Voka West-Vlaanderen wil jonge bedrijfsleiders en kaderleden met elkaar in contact brengen. Het doel is om een West-Vlaams netwerk van jonge ondernemers uit te bouwen die elkaar geregeld op informele bijeenkomsten ontmoeten om ervaringen te delen en te leren van de expertise van voorbeeld-ondernemers. (leeftijd <40 jaar)

Jong Voka

Contactpersoon

Stijn Vanlerberghe

Adviseur Jong Ondernemen

Adres

Sioen Industries
Fabriekstraat 23
8850 Ardooie

Wanneer

Prijs

Voka-leden: 50 euro

Dit event is exclusief voor Voka-leden.

Schrijf snel in, de plaatsen zijn beperkt, we hanteren daarbij het principe 'first come, first served'. 

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Deze activiteit is gericht op deelnemers tot 40 jaar en met een maximum van 2 deelnemers per bedrijf. 

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar stijn.vanlerberghe@voka.be en dit uiterlijk tot 7 werkdagen voor aanvang van de opleiding. Bij laattijdige annulatie zal het volledige bedrag verschuldigd blijven. Je kan je wel laten vervangen door een collega die aan de doelgroep voldoet.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag