Skip to main content
JO on tour

Jong Voka on Tour Maart 2020

Maak kennis met 3 mooie productiebedrijven en hun zaakvoerders op 12 maart, ontdek hun ondernemersverhaal, hoe ze doorgroeiden en wat hun kijk is op digitalisering binnen een productiebedrijf.

Op zoek naar tips om succesvol te groeien met je bedrijf? Jong Voka organiseert jaarlijks techtrips naar inspirerende topsteden in Europa, maar ook in de regio hebben we heel wat indrukwekkende bedrijven die inspireren.

 

Neem daarom in gezelschap van andere (jonge) ondernemers een kijkje achter de schermen bij drie toonaangevende bedrijven. Ze geven je een persoonlijke inkijk in hun bedrijf maar ook in de mensen die voor hen hét verschil hebben gemaakt tijdens hun uitdagingen.
 

Programma

Verzamelen* om 12.30 uur + lichte lunch

 

3Motion 

Poldergotestraat 2B

9240 Zele

3Motion is gespecialiseerd in groot formaat printing en visuele communicatie. 3Motion is een innovatieve pionier in de sector, omwille van zijn continue zoektocht naar vernieuwende en creatieve producten en toepassingen.

15.00 uur keuze tussen Intersig en Schuilenburg

Intersig

Geerstraat 125

9200 Dendermonde

Intersig NV is al sinds 1983 een betrouwbare partner in de staalindustrie. Door permanente ontwikkelingen en innovaties wil Intersig NV zich onderscheiden en verder blijven groeien.

 

Schuilenburg

Vriesenrot 7

9200 Dendermonde

Procestechnieken op maat in alle sectoren voor verwerking van solids, verticaal transport, etiketteren en verpakken. Daarnaast bouwen ze koffie-, chocolade- en cacaoplants uit van A tot Z

17.00 uur

Brouwerij Dilewyns

Vlassenhout 5

9200 Dendermonde

Als laatste bezoeken we de brouwerij Dilewyns van het bekende Vicaris bier! Ook bier heeft een innovatief productieproces en dat verhaal willen we graag samen met u vernemen!

Inschrijven en informatie

Inschrijven kan tot 8 maart 2020. Voor meer informatie contact opnemen met Simon Brouckaert of 0494 948 602.
*We moedigen carpoolen aan en zullen naar aanloop van het event een carpoolsysteem op poten zetten dat het netwerken bovendien bevordert.

            

Adres

3Motion
Poldergotestraat 2b
9240 Zele

Wanneer

Prijs

Early Bird t.e.m. 29 februari: € 50 excl. btw

Vanaf 1 maart: € 75 excl. btw

Niet-leden: gelieve contact op te nemen met welkom@voka.be

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat