Skip to main content
flamant pop-up

Jong Voka Eindejaarsevent @ Pop-Up Flamant

Het eindejaarsevent van Jong Voka West-Vlaanderen zoekt de gezelligheid op bij Flamant in Kortrijk. Ondernemer Alex Flamant, de interieurgoeroe zelve, brengt ons een verhaal van sterke groei, enkele tegenslagen en een fantastische wedergeboorte. Blijven vechten voor een droom. Wij nodigen u uit om samen met ons geïnspireerd te worden in de pop-up van Flamant die zich situeert in het historische pand 'De Patria' in Kortrijk op 12 december.

eindejaarsevent jong voka flamant

 

Flamant is dé referentie voor smaakvol interieur in België. Opgericht in 1978 met zijn hoofdzetel in Geraardsbergen, heeft het bedrijf zich een weg gebaand doorheen het Vlaamse ondernemerslandschap. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Flamant zich sinds 2007 hofleverancier mag noemen. 
 
Na het absolute hoogtepunt in 2008 (met filialen in onder andere Parijs, Milaan en Düsseldorf) kende het bedrijf enkele tegenslagen, maar met een eigen magazine, verschillende nieuwe openingen en met de jenever 'Ode' in het verschiet, staat Flamant terug aan de top! Een opgefriste branding, een nieuw logo en de tagline You’re home, zorgen ervoor dat we ons op het eindejaarsevent van Jong Voka West-Vlaanderen helemaal thuis zullen voelen.  
 
•    18.30 uur: Ontvangst
•    19.00 uur: Intro Voka West-Vlaanderen + ondernemersverhaal van Alex Flamant
•    20.00 uur: Netwerking
•    22.00 uur: Einde 

Inschrijven voor dit eindejaarsevent kan hier. Voor meer informatie over dit evenement kunt u contact opnemen met Astrid De Clerck.

Adres

De Patria
Grote Markt 19a
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 40 euro
  • Niet-leden: 60 euro

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annuleren kan schriftelijk via mail naar astrid.declerck@voka.be tot 7 dagen voor de start van het event. Bij laattijdig annuleren blijft het volledige facturatiebedrag verschuldigd. 

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Proximus
SD  Worx