Skip to main content
Jong Voka Eindejaarsevent @ Piano's Maene

Jong Voka Eindejaarsevent @ Piano's Maene

Tijdens ons traditionele Eindejaarsevent zijn we dit jaar met Jong Voka West-Vlaanderen te gast bij Piano's Maene in Ruiselede, waar we de muzikale toer opgaan. We krijgen er eerst hun ondernemersverhaal te horen en nadien een muzikale voorstelling van de pianogeschiedenis. Afsluiten doen we met een uitgebreid bedrijfsbezoek en netwerkmoment. 

Jong Voka visits Piano's Maene

Piano’s Maene is een familiebedrijf opgericht in 1938. Chris Maene, zijn zonen Dominique en Frederic en een team van meer dan 50 gepassioneerde medewerkers staan in voor de uitbouw van de basiswaarden van het bedrijf: passie, integriteit, kwaliteit, traditie en innovatie. Hun atelier ‘Chris Maene’ is internationaal gerenommeerd, en bouwt naast replica’s van klavecimbels en pianofortes ook een rechtsnarige concertvleugel. 

Piano’s Maene biedt in zijn 5 vestigingen piano’s aan in alle prijsklassen, van het meest eenvoudige digitale instapmodel tot de Steinway concertvleugel. Met het eigen merk ‘Doutreligne’ brengen ze een reeks van piano’s en vleugels ‘Made in Belgium’ op de markt. De eigen ontwikkelde en geproduceerde rechtsnarige concertvleugel ‘Chris Maene’ geniet de aandacht van pianisten over de hele wereld en zorgt ervoor dat Piano’s Maene ook als pianobouwer een mooi groeiverhaal kan schrijven. 

Programma

  • 19.00 uur: Het verhaal van Piano’s Maene
  • 19.30 uur: Muzikale voorstelling van pianogeschiedenis
  • 20.00 uur: Bedrijfsbezoek
  • 20.45 uur: Wining & Dining

Inschrijven voor dit Jong Voka-event kan via deze link. Voor meer info kan je contact opnemen met Evy De Bruyker of Hannes Careel

Logo

 

Adres

Piano's Maene
Industriestraat 42
8755 Ruiselede

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 40 euro
  • Niet-leden: 60 euro

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Deze activiteit is gericht op deelnemers tot 40 jaar.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
DHL
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx