Skip to main content
  • Activiteiten
  • Jaarvergadering @hoc 'Allemaal Ego's - een gevecht om aandacht'

Jaarvergadering @hoc 'Allemaal Ego's - een gevecht om aandacht'

Jaarvergadering

@hoc start het nieuwe werkjaar traditioneel met haar jaarvergadering. Dit jaar maken wij van deze avond een groots netwerkevent in de prachtige Brouwerij en Distilleerderij Wilderen.  @hoc-voorzitter Luc Heylands geeft de fakkel door aan zijn opvolger. Wie dit wordt, verneemt u tijdens het officiële gedeelte dat vol verrassingen zit. Een avond vol special acts, straffe weetjes en de lancering van een bijzonder interessant platform, exclusief voor onze leden. Gedurende de hele avond geniet u van het aanbod van de bekroonde Wilderse bieren en heerlijke tapas, u gaat niet met honger of dorst naar huis. Om veilig thuis te geraken, kan u beroep doen op de start-up Troom.

Onze gastspreker Jan Flamend komt zijn boek ‘Allemaal ego’s – een gevecht om aandacht’ voorstellen. Jan is lid van @hoc en was commercieel directeur bij Hewlett Packard en Ubizen. In 2000 stichtte hij het internationaal gerenommeerde opleidingbedrijf Valueselling, dat wereldwijde training en consultancy aanbiedt aan bedrijven als Apple, HP, Kia Motors, Barco en Atlas Copco. De eerste 50 ondernemingen die inschrijven, ontvangen het boek gratis.

Allemaal ego's

Als goed doel kiezen wij voor deze editie Stal Ter Koze in Alken. Deze zorgboerderij is een hippisch centrum voor verschillende therapeutische activiteiten. Met hun paarden helpen zij mensen met een beperking. Daarom factureren wij elke deelnemer een bijdrage van 20 euro, het totaalbedrag wordt integraal geschonken aan Stal Ter Koze.

Programma

  • 18u00 - Ontvangst 

  • 18u30 - Boekvoorstelling Allemaal Ego's door Jan Flamend 

  • 19u15 - Officieel gedeelte met voorzitterswissel en tal van verrassingen

  • 20u00 - Netwerkreceptie en mogelijkheid tot bezoek van de stokerij

  • 23u30 - Laatste tap, einde om middernacht 

Wij kijken er alvast naar uit jou te mogen verwelkomen.

Met warme groeten

Het bestuur van uw Haspengouwse Ondernemersclub

Contactpersoon

Philippe Reyners

Adviseur belangenbehartiging

Adres

Brouwerij & Distilleerderij Wilderen
Zoutleeuwsesteenweg 120 (a)
3800 Sint-Truiden

Wanneer

Prijs

Leden @hoc: € 20 pp*
*max. 4 deelnemers per lidmaatschap, extra personen: € 60 pp

Niet-leden: € 100 pp 

€ 20 van bovenstaande tarieven wordt geschonken aan Stal ter Koze. 

Kosteloos annuleren kan tot 48u op voorhand. Anders is er een no-show fee van € 60 verschuldigd. 
 

Troom

Via de Troom-app kunt u een student privé-chauffeur boeken die u zal vervoeren in het comfort van uw eigen wagen. Met de code 'HOC' bieden wij u 2 gratis credits ter waarde van € 50 aan. Let op: deze code is geldig tot 29 september. Om een chauffeur te garaderen, boekt u best zo vroeg mogelijk. Wij raden daarom aan om te boeken vanaf nu tot 2 dagen op voorhand. 

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.