Skip to main content

Jaarevent Alfaport Voka & Cepa

Het sterk logistiek netwerk van onze haven is een troef waar jammer genoeg ook criminele organisaties misbruik van maken. Georganiseerde misdaad - zoals mensenhandel,  cybercriminaliteit en drugstrafiek - kan operaties verstoren en de veiligheid van medewerkers treffen. Bovendien dreigt het onze ‘license to operate’ bij de brede bevolking onderuit te halen. En dat net wanneer havenbedrijven het maatschappelijk draagvlak broodnodig hebben om investeringen te realiseren en medewerkers aan te trekken. Het is dus klaar en duidelijk dat we ons ook als sector moeten wapenen tegen georganiseerde misdaad.

Als havengemeenschap nemen we onze verantwoordelijkheid op en voeren we samen met de publieke partners een gecoördineerde strijd tegen misdaad. Maar in de aanpak van deze criminaliteit schuilen belangrijke aandachtspunten voor onze bedrijven. Regelgevende initiatieven moeten immers doeltreffend, proportioneel en afgestemd zijn op de noden en gebruiken in onze sector.

Hoe helpen Cepa en Alfaport Voka u om uw bedrijf te wapenen tegen georganiseerde misdaad? Wat hebben we verwezenlijkt en welke vraagstukken trachten we het komende jaar op te lossen: dat delen we graag met u op 24 oktober.

We hopen u van harte te mogen verwelkomen op ons gratis jaarevent.

 

Programma

18.00 uur
Onthaal

18.45 uur
Themadiscussie: gezamenlijke strijd tegen georganiseerde misdaad

19.45 uur
Netwerkreceptie

22.00 uur
Voorziene einde

 

 

Het Jaarevent is een organisatie van

Cepa Alfaport

Contactpersoon

Myriam Winderix

Management Assistant Alfaport Voka

Adres

Horta Art Nouveau zaal
Hopland 2
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Gratis voor genodigden.

Exclusief op persoonlijke uitnodiging.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via mediakanalen kan worden gebruikt.

De organisatie biedt u dit event gratis aan. Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij u ons uiterlijk de dag voor het evenement te verwittigen via mail naar myriam.winderix@voka.be. Verwittigt u niet of laattijdig? Dan zullen wij u een forfait aanrekenen van 75 euro (excl. btw) per persoon voor de gemaakte kosten en organisatie.

AW_Digitalisering
AW_Welt_6stappenplan
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende