Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • International Trade Panel: Vragen rond Indonesië? Stel ze aan de experten
Indonesië
  • Online

International Trade Panel: Vragen rond Indonesië? Stel ze aan de experten

Op woensdag 21 oktober lanceert Voka West-Vlaanderen een nieuw concept: International Trade Panel. Hierbij nemen we telkens een bepaald land onder de loep en stellen een panel experten samen met wie u uw bedrijfsvragen/bezorgdheden kunt bespreken. Het eerste land in de kijker is Indonesië.

Zakendoen in het buitenland kan heel wat complexiteit met zich meebrengen. Denk maar aan lokale wetgeving, formaliteiten, taalkwesties en gewoontes die (substantieel) met de onze kunnen verschillen. Daarom is het soms essentieel om er lokale expertise bij te betrekken.

In deze optiek lanceren wij vanaf oktober maandelijkse International Trade Panel-sessies. Elke maand selecteren wij een land en nodigen experten uit met verschillende achtergronden en een uitgebreide ervaring met zakendoen in dat land. De experten staan klaar om hun expertise met u te delen en eerstelijnsadvies te verschaffen.

De eerste sessie vindt plaats op woensdag 21 oktober met Indonesië als focus. Daarvoor hebben we volgende experten uitgenodigd:

  • Daniel Pans (Group CEO @ DPO International). Daniel vertegenwoordigt de onderneming DPO International, gespecialiseerd in food distribution in Azië. De onderneming heeft een enorme ervaring opgebouwd in logistiek, marketing en verkoop van voedingsproducten op de Aziatische markten, waaronder ook Indonesië.
  • Marc Devriendt (Trade and Investment Counselor @ Flanders Investment & Trade). Marc is het eerste aanspreekpunt bij FIT voor Indonesië en ondersteunt Vlaamse ondernemingen met hun vragen rond zakendoen & marktverkenning.
  • Eddy De Cuyper (Douaneattaché voor Indonesië @ Algemene Administratie Douane & Accijnzen). Eddy adviseert Belgische ondernemingen rond douanekwesties in Indonesië en staat rechtstreeks in contact met de douanediensten in het land.

Dit International Trade Panel wordt digitaal georganiseerd. Inschrijven kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Leonid Guz.

 EU     EFRO

Contactpersoon

Leonid Guz

Kennis & advies/Internationaal ondernemen

Wanneer

Prijs

Deelname aan dit International Trade Panel is gratis.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Proximus
SD  Worx