Skip to main content
  • Activiteiten
  • Inspiratiesessie Bryo: Maak van je startup een succesverhaal!

Inspiratiesessie Bryo: Maak van je startup een succesverhaal!

  • Online

 

72% van de producten en diensten die op de markt komen, falen. Waarom? Kom er meer over te weten tijdens de inspiratiesessie en wat we bij Voka Bryo kunnen doen om ervoor te zorgen dat je succesvol wordt en blijft. Is het bij het uitwerken van een idee, of de verdere groei en opschaling van je onderneming, er liggen steeds heel wat uitdagingen op je pad. Bryo is het juiste traject om je te laten begeleiden en je te omringen met gelijkgestemden. Op 2 februari organiseren we een inspiratiesessie over succesvol starten met ondernemen en de Bryo-werking. We laten je kennismaken met de verschillende trajecten (op basis van je start- of groeifase).

Bryo StandUp

Een idee om te ondernemen, of zelfs nog geen idee? Dan is Bryo StandUp iets voor jou. Dit traject helpt om een idee om te zetten in een gefundeerd businessmodel. Tijdens intensieve sessies loodsen we jou door de basis van het ondernemerschap.

Bryo StartUp

Heb je die eerste euro omzet binnen en wil je strategisch groeien? Dan is Bryo StartUp het ideale traject voor jou. Tijdens maandelijkse bijeenkomsten staan kennisdeling en peer-to-peer-learning centraal. Aanvullend krijg je individuele coaching op vlak van strategie en financiering.

Bryo ScaleUp

Na de initiële startersfase komen er tal van uitdagingen op je af. Bryo ScaleUp focust op bedrijven die reeds meer dan 100.000 euro omzet hebben en die met bepaalde uitdagingen zitten rond transitie, zoals het aanwerven van een eerste werknemer, internationaliseren, het uitbreiden van vestigingen, enz.

Tijdens de infosessie kan je ook kennismaken met het Bryo-team.

 

Wat kan je verwachten?

  • Een inspiratiemoment over succesvol ondernemen
  • De coah geeft uitleg rond de verschillende Bryo trajecten en wat een deelname voor jou kan betekenen.
  • Praktische informatie en tijd om vragen te stellen over het traject.
  • Kennismaking met andere prestarters en starters.

Aan het einde van de sessie weet je beter wat Bryo inhoudt en kan je beter inschatten of je deel wil uitmaken van de grootste starter-community van Vlaanderen. Je kan ook al onmiddellijk met de starterscoah een vervolgafspraak maken voor een persoonlijk intakegesprek. De online sessie start stipt om 19u. Tot dan!

 

Interesse?

Inschrijven voor deze inspiratiesessie kan hier.

 

 

Meer starters, meer blijvers en meer groeiers: daar gaan we voor! Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) wil ondernemers daarbij ondersteunen samen met Voka. Bryo maakt deel uit van een netwerk van initiatieven waar ondernemers gebruik van kunnen maken. Samen voor #sterkondernemen.

 

 

Voor meer info kan je contact opnemen met:

Sarah Van den Bril

Coördinator jong ondernemerschap en snelle groeiers

Full bio of Sarah Van den Bril

Mathias Teuwen

Coördinator Jong Ondernemerschap

Full bio of Mathias Teuwen

Esther Alderweireld

Coördinator Bryo & arbeidsmarkt

Full bio of Esther Alderweireld

Contactpersoon

Esther Alderweireld

Coördinator Bryo & arbeidsmarkt

Wanneer

Prijs

Gratis!
Inschrijven is wel verplicht.

Voorwaarden

Lees hier onze voorwaarden.

Ontdek onze vacatures!
De nieuwe Kia EV6 nu bij Kia Vermant