Skip to main content
zigzag1

Insights Driven Marketing i.s.m. VLAIO

Bedrijven beschikken dikwijls over meer data dan ze zelf beseffen. Hoe genereer je meer sales door slim gebruik te maken van beschikbare data?

Vandaag leven we in een data gedreven maatschappij.  Dikwijls hebben bedrijven meer data dan ze denken en doen ze er weinig mee. Vaak ligt ook de aandacht op het beheer van contacten, de klassieke CRM aanpak, en niet op het begrijpen van het gedrag, customer engagement op basis van klanteninteracties.

Hoe zet je nu een goede structuur op om alles uit je data te halen?
Hoe genereer je meer sales door slim gebruik te maken van beschikbare data?

Kris Vranken, owner en managing director van Stratics, geeft je een inleiding tot het opzetten van een insights driven marketing strategie.

Kris is  Belgian Direct Marketing personality award winner. Zijn bedrijf Stratics legt zich toe op datagestuurd marketingadvies. Kris heeft niet enkel een passie voor data, marketing, wiskunde en statistiek maar ook voor psychologie en sociologie.

De workshop wordt georganiseerd door VLAIO in het kader van het Breng je innovatie naar de markt-project. Een initiatief binnen SALK (Strategisch Actieplan voor Limburg in het Kwadraat) dat bedrijven – onder begeleiding van  VLAIO bedrijfsadviseurs aanmoedigt om efficiënt en duurzaam te innoveren. Dit project wordt uitgevoerd met de steun van EFRO en het Hermesfonds van de de Vlaamse regering,  Vlaamse Minister Economie.

Inschrijven is gratis, we geven wel voorkeur aan Limburgse groeibedrijven. Na ontvangst van bevestiging van deelname ben je definitief ingeschreven voor deze workshop.
 

zigzag

Deze workshop is gratis en onderdeel van het evenement ZigZag naar 2029.
www.voka.be/limburg/zigzag

Met dank aan onze partner

vlaio

 

Adres

Expo Hasselt
Gouverneur Verwilghensingel 70
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

 

 

 

Hulp nodig?

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo