Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Infosessie Plato en workshop “Always change a winning team”
plato

Infosessie Plato en workshop “Always change a winning team”

We laten je proeven van hoe het er aan toe gaat in een Plato sessie, aan de hand van een inspirerende workshop. Tijdens deze interactieve workshop nemen we je mee in een leerproces dat het belang van de verschillende groeifases van een organisatie weergeeft. We zoomen ook in op de impact ervan op de teams en medewerkers die in deze context met elkaar samenwerken.

winning

 

Wat is Plato?

Als ondernemer word je bij de groei van je bedrijf geconfronteerd met heel wat uitdagingen. Het opzetten van een organisatiestructuur, problemen met medewerkers, een management team uitbouwen, internationalisering, sales en marketing, de cashflow,…. Groei leidt tot meer complexiteit en daarom tot meer uitdagingen. 

Je kan zelf het wiel uitvinden en die problemen oplossen. Maar je kan ook leren van andere ondernemers. Binnen de Plato lerende netwerken willen we hierop inzetten. Wij brengen 15 zaakvoerders samen die in een zelfde groei fase zitten. Gedurende een jaar komen zij maandelijks samen om kennis en ervaring uit te wisselen onder begeleiding van ervaren mentoren. Kennisoverdracht, ervaringsuitwisseling en netwerking staat hierbij centraal 

Workshop “Always change a winning team”:

Tijdens deze inter-actieve workshop nemen we je mee in een leerproces dat het belang van de verschillende groeifases van een organisatie weergeeft enerzijds, en de impact ervan op de teams en medewerkers die in deze context met elkaar samenwerken anderzijds.
De deelnemers krijgen inzicht in hun optimale bijdrage aan groei en op deze manier ook een praktische en “evidence-based” methodologie aangereikt om mensen en teams mee te krijgen in een veranderingsproces.
We zullen het tijdens een oefening onder meer hebben over strategische en cognitieve diversiteit in teams en de impact ervan op team prestaties en strategische groei.


Take-aways voor de deelnemers:
- Bewust worden hoe team diversiteit de prestaties van een organisatie positief kan beïnvloeden
- Inzicht krijgen in het belang van strategische en cognitieve diversiteit in een organisatie
- De optimale bijdrage van mensen en teams aan organisaties in transitie begrijpen en ermee aan de slag kunnen gaan.

Programma 

•             08.00 – 08.30 u. Ontvangst met ontbijt

•             08.30 – 10.00 u. Workshop “Always change a winning team”:

•             10.00 – 10.30 u. Infosessie Plato

•             10.30 – 11.00 u. Bedrijfsbezoek Tomato Masters

Sprekers

Filip Fiers is een internationaal actief Professional Certified Coach (ICF), gespecialiseerd in team coaching en het begeleiden van transities.

Naast Managing Partner bij Coaching Partners International is hij is hij als partner en/of faculteit ook verbonden aan de Academy of Executive Coaching in Londen en Human Insight in Den Haag.

Doelgroep 

Exclusief voor zaakvoerders van KMO's

Inschrijven? 

Inschrijven kan tot 25 november 2019 (12.00 u.).

Meer weten? Stuur een mailtje naar anke.cosijns@voka.be of bel 0485 38 68 05 

Contactpersoon

Anke Cosijns

Groeitrajecten

Adres

Tomato Masters Stokstormestraat 14 A
9800 Deinze

Wanneer

Prijs

Gratis mits inschrijving 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Nood aan ondersteuning en een klankbord?

Omdat groeien een hele onderneming is, kan u best wat ondersteuning gebruiken. Die ondersteuning en begeleiding vindt u bij Plato. Dit peterschapsproject is gebaseerd op drie pijlers: informatieoverdracht, ervaringsuitwisseling en netwerking. Benieuwd?

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat