Skip to main content

Infosessie over btw-circulaire 2021/C/96

  • Online

Minder btw-vrijstelling: de impact van de nieuwe regels

Op 1 januari 2022 treedt de btw-circulaire 2021/C/96 in werking. De Belgische fiscus voert hiermee het Europees arrest uit in de zaak L.C (zaak C-288/16).
 
Het arrest voorziet in een beperking van de btw-vrijstelling voor vervoerdiensten die in onderaanneming worden verricht in relatie tot uitvoer.VAT

Alfaport Voka licht in een digitale infosessie graag de nieuwe regelgeving toe. Samen met een btw-expert gaan we aan de hand van een aantal concrete voorbeelden dieper in op de gevolgen van dit arrest voor de sector.

We voorzien na afloop ook voldoende tijd voor vragen via de chat. Zijn er vragen die je graag vooraf al aan bod ziet komen? Bezorg ze ons via pr.aw@voka.be

Dit is een digitale sessie via Teams. Na inschrijving ontvangt u enkele dagen voor de online sessie je een link voor deelname.

Spreker

Els Meynendonckx - Senior indirect tax manager, Moore

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij om ons hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte te brengen voor de start van de sessie via pr.aw@voka.be.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Degroof - Petercam
VZW - DigiChambers 2021
Welt white paper
Gosselin
VZW - eATA 2021
CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans