Skip to main content
Infosessie: My roadmap to data analytics
  • Online

Infosessie: My roadmap to data analytics

Data is key. Ze helpen u om slimmere beslissingen te nemen en betere resultaten te boeken. Heeft u een overload aan data, maar lukt het u onvoldoende om die om te zetten in een waardevolle tool voor uw bedrijf? Vanaf april 2021 organiseert Voka West-Vlaanderen de opleiding ‘My roadmap to data analytics’. Tijdens deze infosessie komt u alles over de opleiding te weten.

In de opleiding ‘My roadmap to data analytics’ ontdekt u de mogelijkheden van data analytics voor uw organisatie en hoe u die bereikt.

  • Welke types inzichten zijn er mogelijk?
  • Welke analyses kunt u uitvoeren in verschillende domeinen?
  • Hoe voert u dergelijke analyses uit en vergroot u de impact op uw organisatie?
  • Waarmee kunt u beter rekening houden?

De opleiding is niet IT-technisch.
Ze geeft u als ondernemer of manager een klare kijk op hoe u data in de praktijk kunt inzetten dankzij een datagedreven en analytische aanpak. Er is geen specifieke voorkennis vereist. Omdat u zelf een stappenplan moet uittekenen, is het wel interessant dat u als deelnemer bij de datagedreven doelstellingen van uw organisatie betrokken bent.

Tijdens deze infosessie maakt u kennis met de experten die de opleiding begeleiden. U verneemt er ook wat u van de opleiding mag verwachten en welke output we beogen.

Na afloop van deze kennismakingssessie beslist u volledig geïnformeerd over een deelname aan de opleiding.

Spreker 

Geert Verstraeten is Managing Partner van Python Predictions-Tobania. Hij is een dynamische en gecertifieerde trainer met 15 jaar ervaring als consultant, trainer en coach. Hij was betrokken bij de start van verschillende analytische communities in België en het buitenland. Hij spreekt regelmatig op binnen- en buitenlandse congressen.

Inschrijven voor deze infosessie kan hier. Voor meer info kunt u contact opnemen met Marijke Bouciqué.

Indien mogelijk, zal deze infosessie fysiek doorgaan. De locatie wordt later bepaald.

VLAIO - VOKA

Contactpersoon

Marijke Bouciqué

Kennis & advies/Innovatie - Innovatie & digitalisering

Wanneer

Prijs

Deelname aan deze infosessie is gratis.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group