Skip to main content
Meter-peter oproep Plato

Help met uw knowhow

Kmo’s met groeiambities hebben aan Plato een betrouwbare partner, die hen helpt bij het uitbouwen van het bedrijf. Een van de stuwende krachten van dit lerend netwerk zijn de ondernemers en kaderleden die fungeren als klankbord voor de deelnemers. Lijkt dit iets voor u?

Hebt u altijd al willen weten wat dit peter- of meterschap inhoudt? Of zou u die rol willen opnemen in een van onze Plato-groepen?
Ontdek er alles over tijdens de infosessie op 17 juni.

In een Plato-traject ontmoeten vijftien ondernemers en/of kaderleden elkaar maandelijks, om onderling ervaringen en knowhow te delen en te netwerken. Dit gebeurt in een vertrouwelijk kader, onder begeleiding van ervaren Plato-meters & -peters.
 
Bent u een doorwinterde bedrijfsleider met Plato-ervaring of een kaderlid uit een grote onderneming? En prikkelt het u om uw kennis en inzichten te delen en anderen te coachen in hun groei? Kom dan naar het infomoment op 17 juni en krijg een voorsmaakje van wat het meter- & peterschap voor u kan betekenen.

Schrijf u hier in.
 
Wenst u meer informatie? Stuur gerust een mailtje naar Plato-coördinator Manon Verhaegen via manon.verhaegen@voka.be.

Contactpersoon

Manon Verhaegen

coördinator lerende netwerken

Adres

HOFsite
Brigade Pironstraat 2
9140 Temse

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Gosselin
Welt white paper
CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans