Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Go International

Heeft jouw onderneming nood aan een internationale strategie? Dan is het tijd voor Go International! Samen met jou werken we een gedetailleerd exportplan uit op maat van je bedrijf. Zo blijf jij ook in het buitenland sterk, wendbaar en competitief. 

Realiseer jouw internationale groeiambities

Go International zet jou op weg met je internationale ambitie. Want nieuwe afzetmarkten betreden, doe je maar beter met een slimme strategie. Hoe bouw je aan een strategisch exportplan? Waar moet je rekening mee houden op verschillende markten? Welke internationale expansies zijn een goeie zet voor jouw onderneming? 

Vragen die je je ongetwijfeld stelt aan het begin van een internationaal avontuur. In het Go International-traject vind je de antwoorden dankzij de ondersteuning van externe experten. Zowel theorie als praktijk hebben een plaatsje: naast internationale best practices is er veel tijd om aan jouw case te werken. 

Wat komt er aan bod? Dat bepaal je zelf. De thema's die we in dit traject behandelen, kies je samen met de groep. Ook de data prikken jullie zelf vast. Hieronder lees je hoe zo'n Go International-traject eruitziet. 

Programma

  • Kick-off | 27 mei : Kennismaking met de deelnemers en de eerste stappen van het exportplan. Je legt ook alle data en thema's voor de volgende sessies vast.

  • 5 inhoudelijke sessies: Opleidingssessies onder begeleiding van coaches/experten in de thema's die je als groep samen hebt vastgelegd. Dat kan gaan van fiscale en juridische topics, tot personeelsbeleid, sales & marketing of douaneverplichtingen. Jij beslist, ook de data.

  • Internationale pitchdag: Je pitcht je gloednieuwe internationale strategie aan een internationale adviesraad. Met hun onmiddellijke feedback kan je meteen weer aan de slag. 

Doelgroep

Wil je graag met jouw product of dienst nieuwe markten betreden, maar weet je niet waar te beginnen? Ben je reeds internationaal actief, maar heb je geen duidelijke exportstrategie? Ondernemers van bedrijven die hun internationale ambities kracht willen bijzetten met een volledig uitgewerkte internationale strategie. 

Belangrijk! Om de open uitwisseling van kennis en ervaringen te garanderen, kunnen concurrerende bedrijven niet tegelijk deel uitmaken van eenzelfde groep. Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland behoudt zich daarom het recht om de inschrijving van kandidaten niet te weerhouden.

Wil jij deze kans niet missen?

Interesse? Schrijf je dan meteen in door op de knop 'inschrijven' te klikken. Je Go International coördinator zal snel contact met jou opnemen om te luisteren naar jouw ambities!  Wacht niet te lang, plaatsen zijn beperkt.

Toegankelijkheid 

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak de mogelijkheden.

Dankzij Go International hebben we nieuwe strategische beslissingen gemaakt en meteen een concreet plan opgesteld. Een echte aanrader voor bedrijven die internationaal willen groeien.

Cedric De Vlieger - Marylise Rembo Styling

Contactpersoon

Fatim Ramadane

adviseur internationale netwerken

Adres

Zetel Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

€1.000 (excl. 21% btw)

Deze prijs is mogelijk dankzij de financiële steun van het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.